The Voice: Ο Καπουτζίδης το "τερμάτισε" φέτος με το τρολάρισμά του - Ναι, αυτός είναι στη φωτογραφία [video]

21.12.2018
The Voice: Ο Καπουτζίδης το "τερμάτισε" φέτος με το τρολάρισμά του - Ναι, αυτός είναι στη φωτογραφία [video]
Μας το καθυστέρησε πολύ, αλλά άξιζε τον κόπο. Ξεπέρασε το εαυτό του ο ταλαντούχος ηθοποιός/σεναριογράφος/παρουσιαστής. Φέτος μεταμορφώθηκε και στους τέσσερις κριτές. Ναι... Και στην Παπαρίζου, όπως βλέπεις στη φωτογραφία

Θεσμός στον τελικό του The Voice από την πρώτη του κιόλας χρονιά το τρολάρισμα που κάνει (παραδοσιακά πλέον) ο Γιώργος Καπουτζίδης στους τέσσερις κριτές μέσα από ένα τραγούδι που φτιάχνει ειδικά γι' αυτούς.

Από την πρώτη στιγμή του χθεσινού τελικού που εξελίχθηκε σε καθαρά γυναικεία υπόθεση για πρώτη φορά ο κόσμος περίμενε αυτή τη στιγμή και ο Καπουτζίδης φυσικά το γνώριζε και εξήγησε από νωρίς ότι ναι θα το περιμένουμε το φετινό τρολάρισμα, όμως όχι από την αρχή...

Για λόγους τηλεθέασης, προφανώς, η παραγωγή προγραμμάτισε τη στιγμή που όλοι περίμεναν λίγο πριν από την τελική απόφαση. Αν πέτυχε τον σκοπό της η παραγωγή θα το μάθουμε όταν μιλήσουν οι... αριθμοί.

Διάβασε επίσης: Τηλεθέαση GNTM: Survivor 1 θύμισαν τα ποσοστά του τελικού-Θα δούμε δεύτερο κύκλο;

Μη θέλοντας να ακολουθήσει το μοτίβο που είχε υιοθετήσει τις δυο προηγούμενες φορές, ο Γιώργος Καπουτζίδης το πήγε ένα βήμα παραπάνω και μαζί με μια πολυπληθή ομάδα που ευχαρίστησε με μεγάλη αγάπη στο τέλος δημιούργησε ένα μοναδικό βίντεο κλιπ όπου όχι μόνο τρόλαρε τους coaches με τα δικά τους τραγούδια, αλλά μεταμορφώθηκε και στον καθέν από αυτούς προκαλώντας ντελίριο -και μια σχετική αμηχανία, για να είμαστε ειλικρινείς όταν τον είδαμε ως Έλενα Παπαρίζου.

Το σίγουρο είναι πως ο Γιώργος Καπουτζίδης ανεβάζει τόσο πολύ τον πήχη κάθε φορά που μόνο ο ίδιος είναι πιθανό να τον ξεπεράσει. Και το κάνει..

Ιδού το φετινό του πόνημα που, απλά δεν περιγράφεται...

Διάβασε επίσης: Τα δάκρυα της Μαρίας Κορινθίου μπροστά στον αδελφό της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Τι συνέβη; [Bίντεο]

Για την ιστορία, ας θυμηθούμε τα τρολαρίσματα που προηγήθηκαν ξενικώντας από αυτό της πρώτης χρονιάς που είχε το στοιχείο της έκπληξης και έγραψε τη δική του ιστορία..

Ιδού και αυτό της περσινής σεζόν και αναμένουμε πια της επόμενης, καθώς προς το τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε επίσημα ότι θα δούμε και Voice 4. Αν οι κριτές είναι οι ίδιοι δεν το γνωρίζουμε ακόμη -ενδεχομένως ούτε και οι ίδιοι, από ό,τι καταλάβαμε- αλλά η είδηση παραμένει είδηση για το κανάλι.