The Voice: Ο μεγάλος νικητής και η απίστευτη ανατροπή

21.12.2018
The Voice: Ο μεγάλος νικητής και η απίστευτη ανατροπή
Βραδιά τελικού και για το δημοφιλές μουσικό talent show του ΣΚΑΪ χθες με τους 8 φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή.

Θυμιζουμε ότι στον "στίβο" κατέβηκαν η Έλενα Παπαρίζου με τρεις συμμετοχές (Αριάδνη Νεοφύτου, Αλέξης Πρεβενάς και Κλαυδία Παπαδοπούλου), ο Σάκης Ρουβάς με δύο (Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και Λούη Παναγιώτου), ο Κωστής Μαραβέγιας με δύο επίσης: (Λεμονιά Μπέζα και Μαρία Ιερωνυμάκη) και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Ζάχο Καραμπάση.

Η επόμενη φάση, όπου προκρίθηκαν τέσσερις από τους οκτώ παίκτες έγινε ένα "παιχνίδι" ανάμεσα στον Κωστή Μαραβέγια και τον Σάκη Ρουβά καθώς ο κόσμος ψήφισε τους δικούς τους παίκτες.

Διάβασε επίσης: Φίλιππος, Άλκης και Εριέττα Κούρκουλου μαζί με τη Μαριάνα Λάτση στην παρουσίαση λευκώματος για το Νίκο Κούρκουλο!

Έτσι, Μαρίνα, Λούης, Λεμονιά και Μαρία τραγούδησαν ξανά, ώστε να προκριθούν δύο για τον τελικό.

Και ξαφνικά, πρώτη φορά στα τρία χρόνια του παιχνιδιού, ο τελικός έγινε γυναικεία υπόθεση με τη Λεμονιά Μπέζα και τη Μαρίνα Τζιάνγουιρθ να καλούνται να ερμηνεύσουν ακόμη ένα τραγούδι ώστε να ψηφίσει ο κόσμος τη μεγάλη νικήτρια.

Τις δυο προηγούμενες φορές ο νικητής ήταν άντρας, για την ιστορία.. Εξ ου και η ανατροπή. Για την ακρίβεια, δύο γυναίκες φιναλίστ δεν υπήρξαν μέχρι φέτος. Άντρας-γυναίκα την πρώτη χρονιά, δυο άντρες τη δεύτερη..

Διάβασε και αυτό: Παναγιώτα Βλαντή: «Όταν δεις ανθρώπους που δεν σε σέβονται φύγε! Μη δίνεις χρόνο. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι»

Ο κόσμος ψήφισε λοιπόν και μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ανακηρύχθηκε η Λεμονιά Μπέζα, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Τρία στα τρία λοιπόν για τον Κωστή Μαραβέγια και ιδού η τρίτη και τελευταία ερμηνεία της μεγάλης νικήτριας..