Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-ΣΚΑΙ: Ένα ακόμη τηλεοπτικό διαζύγιο για την Queen!

25.01.2019
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-ΣΚΑΙ: Ένα ακόμη τηλεοπτικό διαζύγιο για την Queen!
Πήγε στο Survivor με την προϋπόθεση πως θα παρουσιάσεις δική της εκπομπή και μπορεί να της ήρθαν όπως ακριβώς τα ήθελε αλλά ο κύκλος φαίνεται πως κλείνει οριστικά.

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να «πεθάνει». Η παρουσιάστρια παρουσίασε με επιτυχία το My style rocks με μικρή όμως υποχώρηση τηλεθεατών σε σχέση με πέρυσι.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Λάνθιμο-Πέθανε ο πατέρας του

Οι φήμες ήθελαν την ξανθιά κυρία να βρίσκεται και στο Survivor 3 κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί αφού η παρουσιάστρια βρίσκεται στην έξοδο του Φαλήρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στην φωλιά των κουκου».

Μόλις λοιπόν ολοκληρωθεί το My Style Rocks τηλεοπτικά αφού έχει ήδη γυριστεί ο τελικός, η παρουσιάστρια θα βρεθεί εκτός καναλιού αφού σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ ψάχνουν ήδη νέο πρόσωπο για την παρουσίαση του My Style Rocks 3.Για την ώρα ακούστηκε το όνομα της Σάσας Σταμάτη στην οποία έχει ήδη ανακοινωθεί πως η εκπομπής της δεν θα συνεχιστεί.

Εν αναμονή των εξελίξεων!

Γιώργος Μουλάς