YFSF: Το πιο ξέφρενο κυριακάτικο τηλεοπτικό Party επέστρεψε με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης!

28.01.2019
YFSF: Το πιο ξέφρενο κυριακάτικο τηλεοπτικό Party επέστρεψε με σαρωτικά ποσοστά τηλεθέασης!
Επέστρεψε για να μεταμορφώσει τις Κυριακές μας και το έκανε και με το παραπάνω.

Ο λόγος για το απολαυστικό Your Face Sounds Familiar το οποίο έκανε πρεμιέρα χτες μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με οικοδέσποινα ασφαλώς τη λαμπερή Μαρία Μπεκατώρου. Το τηλεοπτικό κοινό έδειξε από την αρχή την προτίμηση του στο απόλυτο show μεταμφιέσεων το οποίο χωρίς καμία αμφιβολία ήταν το πιο εντυπωσιακό που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Η απαστράπτουσα Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα λίγο πριν τα ρολόγια δείξουν 21:00 και το party ξεκίνησε.

Δείτε ακόμη: YFSF: Υπέρλαμπρη και με φόρεμα υπερπαραγωγή η Μαρία Μπεκατώρου στη φωτογράφιση λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα! [Φωτογραφίες]

Τι αέρας φύσηξε στη μεγάλη πρεμιέρα:

Στο γενικό σύνολο λοιπόν το Your Face Sounds Familiar έφτασε στο υψηλότατο 29%, με την τηλεθέαση να φτάνει έως το 33,8%. Ανάλογη πορεία διέγραψε το show και στο δυναμικό κοινό με το ποσοστό να φτάνει στο 29,7%, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 34,6%.

Αξίζει να σημειωθεί πως σκούρα ήταν τα πράγματα για την Queen Ντίνα η οποία την ίδια ώρα στον ΣΚΑΙ συγκέντρωνε 12,3% στο σύνολο και μόλις 10,1% στο δυναμικό κοινό. Δύσκολα και για το Bake of Greece που σημείωσε 11.2% και 12% αντίστοιχα.

Μπράβο στον ΑΝΤ1!

Γιώργος Μουλάς