Survivor: Η απαξίωση από το Ελληνοτουρκικό κοινό, ο αναβρασμός, το πανηγύρι των αντιπάλων και η Σπυροπούλου!

12.02.2019
Survivor: Η απαξίωση από το Ελληνοτουρκικό κοινό, ο αναβρασμός, το πανηγύρι των αντιπάλων και η Σπυροπούλου!
Απογοητευτικά είναι τα ποσοστά τηλεθέασης για τον ΣΚΑΙ και το Survivor Ελλάδα - Τουρκία.

Το τηλεοπτικό πείραμα δεν πέτυχε ούτε εδώ αλλά ούτε και στη γειτονική χώρα και όπως είναι αναμενόμενο και στα δύο στρατόπεδα επικρατεί αναβρασμός. Με τον χρόνο να πιέζει στο Φάληρο και τις συζητήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, η λύση φαίνεται να είναι μονόδρομος. Το Star στην αντίπερα όχθη κάνει party για μία ακόμη σεζόν με το σαρωτικό Master chef. Ανοδική πορεία καταγράφει και η Prime time του ΑΝΤ1 με το YFCF να αποδεικνύεται ισχυρό τηλεοπτικό προιόν. Τεράστια επιτυχία καταγράφουν και τα προγράμματα του Alpha στη συγκκριμένη ζώνη. \

Δείτε ακόμη: MasterChef: Η τεράστια αστοχία που άφησε άναυδους τους κριτές-Τους σέρβιρε άψητο αρνί! [Βίντεο]

Ο "τυφώνας" Survivor φαίνεται πως έχει καταλαγιάσει για τα καλά. Οι πρώτες αφίξεις νέων παικτών στην ελληνική ομάδα, ώστε να δοθεί μια πρώτη τονωτική ένεση, έγιναν και σύντομα το ίδιο θα γίνει και στην αντίπαλη ομάδα. Τόσο στο Φάληρο όσο και στο στρατόπεδο του Ατζούν Ιλιτσαλί πιστεύουν ακράδαντα πως ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται και έχουν αποφασίσει πως αν δεν υπάρξει άμεση ανάκαμψη, τότε θα δούμε τους πρώτους εγχώριους Stars των δύο χωρών να ετοιμάζουν βαλίτσες.

Έντονα βεβαίως ακούγεται ξανά το όνομα της βασίλισσας του συγκεκριμένου Project της οποίας η άφιξη στον δεύτερο κύκλο έδωσε σημαντική ανάσα στο πρόγραμμα. Μιλάμε βεβαίως για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της οποίας το όνομα έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Ο ΣΚΑΙ σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει επαφές και με άλλα πρόσωπα της εγχώριας showbiz αφού το περιθώριο των δύο εβδομάδων που υπάρχει, θα πρέπει να τους βρει πανέτοιμους ώστε να περάσουν στην αντεπίθεση. Το μοντέλο Μαχητές - Διάσημοι παραμένει στις πρώτες επιλογές ξανά ωστε να ΣΚΑΣΕΙ το ριάλιτι και πάλι στην κορυφή της τηλεθέασης.

Γιώργος Μουλάς