Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει ξανά στο Surviror: Οι αντιδράσεις των παικτών στην είδηση [video]

18.02.2019
Η Κατερίνα Δαλάκα μπαίνει ξανά στο Surviror: Οι αντιδράσεις των παικτών στην είδηση [video]
Η έκπληξη ήταν μεγάλη τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους Τούρκους.

Σε μια προσπάθεια να τονώσει το μάλλον χαλαρό ενδιαφέρον του κοινού, η παραγωγή του φετινού -ελληνoτουρκικού- Survivor έβαλε στο τραπέζι όλα τα "χαρτιά" του προσπαθώντας να καταλήξει στην "ένεση" που θα αποβεί πιο... τονωτική για τα πεσμένα νούμερα του παιχνιδιού.

Μετά το "Όχι" που λέγεται ότι εισέπραξαν οι άνθρωποι του Survivor από τον πρώτο μεγάλο νικητή, τον Ντάνο, προσέγγισαν την περσινή φιναλίστ η οποία δέχτηκε την πρό(σ)κληση και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο προβλήθηκε η ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού για την έλευση της Κατερίνας Δαλάκα.

Διάβασε επίσης: Κατερίνα Καραβάτου: Τα "καρφιά" για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η έκπληξη των παικτών τόσο της ελληνικής όσο και της τουρκικής ομάδας ήταν τεράστια, με τον Σάκη Τανιμανίδη να ξεκινά τον σχολιασμό του από τον Χικμέτ, ο οποίος, όπως φάνηκε, τη γνώριζε την Κατερίνα καλά και από την αθλητική της πορεία.

Ιδού όλο το στιγμιότυπο όπως προβλήθηκε χθες.

Διάβασε επίσης: Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Όταν είμαι καλά μέσα μου φαίνομαι και καλά έξω μου»

Η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα, όμως, γνωρίζοντας καλά "τι την περιμένει" στο νησί, φροντίζει να απολαύσει στο έπακρον τις τελευταίες της μέρες στον πολιτισμό. Εξ ου και η πρόσφατη έξοδός της με φίλες της στο BOX, μαζί με φίλες της. Από αυτή την έξοδο και η φωτογραφία που μοιράστηκε η ίδια μέσω social media ενώ, για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι ακόμη η ίδια δεν έχει αναφερθεί στo Survivor.