Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι μιλά για την αμοιβή της!

19.02.2019
Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι μιλά για την αμοιβή της!
«Eίμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα»

Έτοιμη να ριχτεί ξανά στη μάχη για την επιβίωση είναι η Κατερίνα Δαλάκα που πέρυσι έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Η αθλήτρια μπορεί να προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο το 2020 αλλά πήρε την απόφαση να πει το «ναι» στον ΣΚΑΙ και να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: 20 χρόνια έρωτα αποτυπώθηκαν με ένα φωτογραφικό κλικ!

Η κάμερα του Happy Day την εντόπισε λίγο πριν την αναχώρηση της και εκείνη τα είπε όλα:

«Δεν σημαίνει ότι σταματώ την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρατάω τον στίβο. Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις στη συνέχεια. Είναι μια μεγάλη επιλογή που έκανα εγώ και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα»,

Όσο για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» ή ίδια είπε: «Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται… Νομίζω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση… Θα δείξει στην πορεία. Πρώτη φορά ακούω για deals για να τρώμε παραπάνω. Δεν έχω μιλήσει με τον Νικόλα Αγόρου για το αν θα έρθει, απλά με πήρε να μου πει καλή επιτυχία.»

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ