Ξανά στον Άγιο Δομίνικο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε έναν ρόλο - έκπληξη

20.02.2019
Ξανά στον Άγιο Δομίνικο ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης σε έναν ρόλο - έκπληξη
Ο τρελο-Κύπριος επιστρέφει στα γνωστά λημέρια. Με άλλον τρόπο όμως, αυτή τη φορά!

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επιστρέφει στην τηλεόραση, όχι όμως όπως τον έχουμε δει στο παρελθόν. Ο δημοφιλής φιναλίστ του πρώτου Survivor, "γίνεται… 'Passenger' στα πιο συναρπαστικά ταξίδια", όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου του OPEN που λάβαμε σήμερα, "και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 23:45"

Και για όσους δεν κατάλαβαν, ο Ιωαννίδης αναλαμβάνει δική του εκπομπή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Εκπομπή ταξιδιωτική που "θα μας ταξιδέψει στις πιο εξωτικές γωνιές της γης και θα διηγηθεί ξεχωριστές ιστορίες, με μια γερή δόση περιπέτειας".

"Passenger" το όνομα της εκπομπής με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, έγινε ζευγάρι με παίκτρια του δεύτερου Survivor. "Ένας ταξιδιώτης πάντα έτοιμος για συναρπαστικές περιπέτειες και ριψοκίνδυνες αποστολές", διαβάζουμε, όπως και τα εξής:

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ξέρει να επιβιώνει κάτω από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Αγαπά τις προκλήσεις, λατρεύει την περιπέτεια, θέλει να ταξιδέψει σε κάθε άκρη του πλανήτη και να ανακαλύψει τα πιο απίθανα μέρη.
Στο Passenger βάζει στοίχημα να γυρίσει όλο τον κόσμο, κάνοντας πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρά του, με συνταξιδιώτη το πείσμα να ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο.

Διάβασε επίσης: Πανικός για το Survivor: O Ντάνος, το ηχηρό «όχι» και το 5 ψηφιο ποσό που απέρριψε!

Όσο για τους πρώτους προορισμούς; Ναι, ο Μάριος Πρίαμος πάει και Άγιο Δομίνικο. Ή μάλλον, πέφτει Άγιο Δομίνικο. Ιδού τα τέσσερα πρώτα μέρη που θα επισκεφτεί η εκπομπή και τι θα κάνει εκεί ο Passenger, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

  • -Σαφάρι στη Σρι Λάνκα
  • -Αναρρίχηση σε ενεργό ηφαίστειο στο Μπαλί
  • -Καταδύσεις σε τροπικούς υφάλους στην Αυστραλία
  • -Ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο στον Άγιο Δομίνικο

Διάβασε επίσης: Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα λίγο πριν μπει στο ριάλιτι μιλά για την αμοιβή της!