Το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από 4 μήνες μαύρου!

25.02.2019
Το Mega επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από 4 μήνες μαύρου!
Ήταν ξημερώματα Κυριακής (28/10) όταν έπεσε οριστικά μαύρο στις οθόνες μας με απόφαση του ΣτΕ.

Το Μεγάλο κανάλι πέρασε στην τηλεοπτική ιστορία μετά από 29 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον ταραγμένο χώρο των media. To Μega μπήκε στη ζωή μας στις 20 Νοεμβρίου του 1989 φέρνοντας άλλο αέρα στις οθόνες μας με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακά προγράμματα. Το 2016 ξεκινούν σημαντικά προβλήματα στον τηλεοπτικό σταθμό με τους εργαζόμενους να παραμένουν στην πλειοψηφία τους ως άλλοι καπετάνιοι σε ένα πλοίο που δείχνει να βουλιάζει μέρα με τη μέρα.

Δείτε ακόμη: Lady Gaga και Bradley Cooper: Η εμφάνιση που όλοι περιμέναμε και κάτι μοναδικό που δεν έδειξαν οι κάμερες [video]

Το Mega ξανά στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με τις «ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ» το Mega επιστρέφει ξανά αλλά αυτό δεν θα είναι οριστικό. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο σταθμός θα εκπέμψει ξανά προκειμένου να προχωρήσει ο πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος.

Οι «ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ» αναφέρουν:

Ο ν. 4307/2014 δίνει τη δυνατότητα της ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία μιας επιχείρησης, όμως χρησιμοποιείται για να οδηγηθεί σε εκκαθάριση. Όταν όμως δεν υφίσταται λειτουργία της εταιρείας που έχει εξασφαλίσει την απόφαση της προστασίας από τους πιστωτές, τότε υπάρχει ουσιαστικό ζήτημα σε όλη τη διαδικασία.Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ειδικός εκκαθαριστής προτίθεται το επόμενο διάστημα να λειτουργήσει το Mega ως πρόγραμμα, αλλά θα ανέβει αποκλειστικά στις δύο συνδρομητικές πλατφόρμες της Nova και του OTE, με μόνο στόχο να προχωρήσει νομότυπα η ειδική διαχείριση, που εξελίσσεται σε εκκαθάριση.

Γιώργος Μουλάς