Η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, η απουσία των τηλεθεατών και τα μονοψήφια!

04.03.2019
Η πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή, η απουσία των τηλεθεατών και τα μονοψήφια!
Πρεμιέρα χτες για τη Δέσποινα Βανδή και την εκπομπή «My Greece» μέσα από τη συχνότητα του Open TV.

Η τραγουδίστρια προσκάλεσε το τηλεοπτικό κοινό να συνταξιδέψει μαζί της σε ένα μαγικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Το πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, δεν φάνηκε να συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό.

Στην πρεμιέρα η τραγουδίστρια μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και στο Μέτσοβο. Η πολυδιαφημισμένη ταξιδιωτική πρόταση του Open TV σημείωσε στην πρεμιέρα 6,5% στο σύνολο και μόλις 4,9% στο δυναμικό κοινό.

Δείτε ακόμη: Σε δύσκολη θέση η Ρένια Λουιζίδου - «Καφέ της Χαράς» χωρίς τη Χαρά γίνεται;

Μπορεί τα νούμερα της πρεμιέρας να ήταν απογοητευτικά, ωστόσο η οικοδέσποινα είναι ενθουσιασμένη.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram γράφει: «Ελάτε να σας πάω μια βόλτα στην Ελλάδα! Μια γειτονιά του κόσμου είναι κι αυτή αλλά όχι σαν τις άλλες! Ξεκινάμε από τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο!
Ευχαριστώ όλους μου τους συνταξιδιώτες από την καρδιά μου που με αληθινή χαρά κάνουνε αυτήν τη διαδρομή μαζί μου! Κώστα μου σαν χθες μου φαίνεται κι ας πάνε σχεδόν δυο χρόνια που σου μίλησα γι αυτήν τη σκέψη μου! Μόνο μαζί σου ήξερα πως όλο αυτό θα έβγαινε όπως ακριβώς το ονειρευόμουν! Νιώθεις όπως νιώθω! Βλέπεις ο,τι βλέπω! Οι εικόνες σου είναι συγκλονιστικές ... Αντρέα μου θέλω να θυμάστε πάντα το πρώτο εκείνο βράδυ στην Καλαμάτα. Σας ευχαριστώ για όλα!

Ελατε να σας πάω μια βόλτα στην Ελλάδα! Μια γειτονιά του κόσμου είναι κι αυτή αλλα όχι σαν τις άλλες! Ξεκινάμε από τα Ιωάννινα και το Μέτσοβο! Ευχαριστώ όλους μου τους συνταξιδιώτες από την καρδιά μου που με αληθινή χαρά κάνουνε αυτήν τη διαδρομή μαζί μου! Κώστα μου σα χθες μου φαίνεται κι ας πάνε σχεδόν δυο χρονια που σου μίλησα γιαυτην τη σκέψη μου!Μονο μαζί σου ήξερα πως όλο αυτό θα έβγαινε όπως ακριβώς το ονειρευόμουν!Νιωθεις όπως νιώθω!Βλεπεις ο,τι βλέπω!Οι εικόνες σου είναι συγκλονιστικές! @kostaskapetanidis @perrisyrou σε ευχαριστώ που ήρθες μαζί μας και πίστεψες σε αυτό @vdriskas και Αντρέα μου θέλω να θυμάστε πάντα το πρώτο εκείνο βράδυ στην Καλαμάτα 😂 Σας ευχαριστώ για όλα! @mygreece.opentv #mygreece Σήμερα το βράδυ στις 20:00 στο @opentvgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις 3 Μάρ, 2019 στις 3:55 πμ PST

ΓΜ