Αυτή θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Diana στον τέταρτο κύκλο του «The Crown»

11.04.2019
Αυτή θα είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Diana στον τέταρτο κύκλο του «The Crown»
Της μοιάζει αρκετά της πριγκίπισσας

Η νεαρή και σχετικά άγνωστη ηθοποιός Emma Corrin πήρε το «χρίσμα» για τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana στην τέταρτη σεζόν του The Crown, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η δραματική σειρά που έχει λάβει λαμπρές κριτικές, θα αρχίσει να γυρίζεται μέσα στο 2019.

Η 23χρονη ηθοποιός θα εμφανιστεί μαζί με τον σταρ του Τhe Durrells, Josh O'Connor, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου στη νεαρή του ηλικία - αν και θα εμφανιστεί και στην τρίτη σεζόν της βραβευμένης με BAFTA, σειράς του Netflix, η οποία θα προβληθεί τον επόμενο Ιούλιο.

Η αγγελία των showrunners της σειράς αναζητούσε για το ρόλο της πριγκίπισσας Diana, μια «εκπληκτικά ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό», για να παίξει την πριγκίπισσα κατά τη διάρκεια της ηλικίας μεταξύ των 18 και 22 ετών [φωτό κάτω]

H επιλογή της Emma ανακοινώθηκε σε ένα post στο twitter στον επίσημο λογαριασμό της σειράς και αναδημοσιεύτηκε από την ίδια με καμάρι.

overjoyed, over the moon and incredibly honoured ❤️ what a project to join @thecrownnetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin) στις

Η Emma γεννήθηκε στο Tunbridge Wells του Kent και ζει με την οικογένειά της στο Sevenoaks, μαζί με τους νεότερους αδελφούς της Richard, 20 ετών και Charles, 17 ετών. Η μητέρα της Juliette εργάζεται ως λογοθεραπεύτρια, ενώ ο πατέρας της Christopher, είναι επιχειρηματίας.

Η νεαρή ηθοποιός αποφοίτησε πρόσφατα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, με σπουδές στην Αγγλική λογοτεχνία στο St John's College. Προηγουμένως σπούδαζε στη σχολή του Woldingham στο Surrey, μια ιδιωτική Kαθολική σχολή, όπου τα δίδακτρα ήταν περίπου 36.000 λίρες ετησίως.

Σε μια δήλωση της σχετικά με τα ευχάριστα νέα η ηθοποιός είπε: «Έχω κολλήσει με τη σειρά από την αρχή της και καθώς σκέφτομαι ότι θα συμμετέχω σε αυτή την απίστευτα ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών είναι κάτι εντελώς σουρεαλιστικό. Η πριγκίπισσα Diana ήταν ένα είδωλο και ακόμα και σήμερα συνεχίζει να εμπνέει τον κόσμο. Το να την ανακαλύψω μέσα από το σενάριο του Peter Morgan είναι η πιο εξαιρετική ευκαιρία και θα προσπαθήσω να τη δικαιώσω».

Μέχρι στιγμής, η Emma εμφανίστηκε σε μια σειρά από μικρούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένου ενός επεισοδίου του detective drama της δεκαετίας του 1960, Grantchester και της ταινίας Misbehavior που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Στο μεταξύ, το Τhe Crown θα παρουσιάσει την πριγκίπισσα Diana ως μια «απελπισμένη και μοναχική πληγωμένη γυναίκα» στην τέταρτη σεζόν. Ο Peter Morgan, ο δημιουργός της δημοφιλούς σειράς του Netflix, λέει ότι η τέταρτη σεζόν θα δείξει τη νεαρή πριγκίπισσα να αγωνίζεται για να γίνει φίλη με τα πεθερικά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Σύμφωνα με την Sun ο σεναριογράφος έψαχνε για μια νεαρή άγνωστη ηθοποιό να παίξει τον πολυπόθητο ρόλο, καθώς η σειρά καταγράφει τις πρώτες μέρες του γάμου της με τον πρίγκιπα Κάρολο.

Η Emma θα συμμετάσχει σε ένα καστ ηθοποιών , το οποίο πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν, με πρωταγωνίστρια τη νικήτρια των φετινών Όσκαρ Olivia Colman, η οποία υποδύεται τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Helena Bonham-Carter θα αναλάβει το ρόλο της πριγκίπισσας Margaret, ο Tobias Menzies θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Φίλιππο, και η Emerald Fennell αναμένεται να παίξει την Camilla Parker-Bowles.

Η τρίτη σεζόν θα παρουσιάσει το ελάχιστα γνωστό ειδύλλιο μεταξύ της Camilla και του Καρόλου που διαδραματίστηκε πριν παντρευτεί τη Diana.