Game of Thrones: Τα δύο πράγματα που ανυπομονούμε να δούμε σήμερα το βράδυ

15.04.2019
Game of Thrones: Τα δύο πράγματα που ανυπομονούμε να δούμε σήμερα το βράδυ
Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο επεισόδιο του όγδοου κύκλου συνεχίζεται για λίγο ακόμη στην Ελλάδα.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του λατρεμένου "Game of Thrones" πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και εμείς στην Ελλάδα περιμένουμε να φτάσει 10 το βράδυ να δούμε το επεισόδιο από τη συχνότητα της Nova.

Τα spoilers έχουν γεμίσει το διαδίκτυο όμως εμείς, παρόλο που, ομολογούμε, δεν αντέξαμε στον πειρασμό και μερικά σημεία τα "τσεκάραμε" ήδη, δεν θα τα αναπαράγουμε.

Όχι σήμερα τουλάχιστον!

Ωστόσο, μετρώντας αντίστροφα, θα εστιάσουμε σε δυο σημεία που περιμένουμε με αγωνία και που, όπως διαβάζουμε, θα δούμε σήμερα κιόλας.

Το πρώτο αφορά στον Jon Snow και τη στιγμή που θα μάθει επιτέλους ποιος είναι. Πώς θα του έρθει άραγε η αποκάλυψη ότι η γυναίκα την οποία δείχνει να ερωτεύτηκε σφόδρα, η "γαλαζοαίματη" στην οποία υποσχέθηκε υποταγή είναι στην πραγματικότητα η θεία του;

Γιατί, ναι -και αυτό το γνωρίζουμε ήδη από την προηγούμενη σεζόν, παρόλο που ο ίδιος το μαθαίνει τώρα- ο Jon Snow δεν είναι ο μπάσταρδος γιος του Ed Stark, όπως ο ίδιος επέμενε να υποστηρίζει σε όλη του τη ζωή, αλλά καρπός του έρωτα της αδελφής του λόρδου του Winterfeld, Lyanna Stark και του Rhaegar Targaryen, γιου του τρελού βασιλιά Aerys II Targaryen και μεγαλύτερου αδελφού της Daenerys. Aegon Targaryen το πραγματικό του όνομα και είναι ο νόμιμος διάδοχος του θρόνου.

Οι γονείς του είχαν παντρευτεί και όπως μάθαμε στον προηγούμενο κύκλο δια στόματος Samuel Tarly, ο γάμος ήταν εγκυρότατος γιατί ο γάμος που είχε κάνει νωρίτερα ο πατέρας του με την Elia Martell είχε ακυρωθεί.

Πώς θα το μάθει το νέο ο Jon; Πώς θα το "πάρει"; Η Daenerys τι θα κάνει; Η... θεία Daenerys!

Λίγες ώρες έμειναν, θα το δούμε.

Κι ένα δεύτερο σημείο περιμένουμε όμως με αγωνία καθώς, όπως διαβάζουμε πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη συνάντηση του Bran Stark με τον Jaime Lannister για πρώτη φορά μετά το πρώτο επεισόδιο του πρώτου κύκλου όπου τον έριξε από το παράθυρο του κάστρου αφήνοντάς τον, τελικά, παράλυτο.

Αυτά προς το παρόν και επανερχόμαστε...

Ζωή Κίττα