Μην "κλαις" για το Game of Thrones που τελειώνει - Έρχεται... καινούριο!

18.04.2019
Μην "κλαις" για το Game of Thrones που τελειώνει - Έρχεται... καινούριο!
Εάν αναζητάς ήδη τρόπους για το πώς θα καλύψεις το μεγάλο κενό σου αφού ολοκληρωθεί και η τελευταία σεζόν του Game of Thrones, άρχισε να προετοιμάζεσαι για την επερχόμενη σειρά prequel.

Ανακοινώθηκε ήδη από τον Ιούνιο του 2018, όμως, η σειρά εξακολουθεί να είναι ουσιαστικά χωρίς επίσημο τίτλο, με τον "Long Night" πιο δημοφιλή μέχρι στιγμής. Μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά για το prequel, αλλά όλο και περισσότερες λεπτομέρειες κυκλοφορούν σιγά σιγά. Όμως, όχι, η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν είναι ανάμεσα σε αυτές.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα βγει το prequel στον αέρα, μπορούμε να κάνουμε κάποιες εικασίες με βάση τις μέχρι τώρα ειδήσεις. Σύμφωνα με την πρόεδρο προγραμματισμού του HBO Casey Bloys, η παραγωγή του επεισοδίου-πιλότου, πρόκειται να ξεκινήσει στις αρχές του καλοκαιριού. Είχε επίσης προηγουμένως δηλώσει ότι το prequel δεν θα βγει στον αέρα μέχρι τουλάχιστον να περάσει ένας χρόνος από το original. Το Game of Thrones θα τελειώσει αυτό τον Μάιο, κάτι που σημαίνει ότι το νωρίτερο που θα μπορούσε να ξεκινήσει το prequel είναι το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο του 2020. Εάν η παραγωγή είναι ιδιαίτερα απαιτητική, θα μπορούσε να ξεκινήσει και το 2021.

Γνωρίζουμε όμως και άλλες λεπτομέρειες, όπως το ποιοι θα πρωταγωνιστούν. Μέσα σε αυτούς θα είναι η Naomi Watts η οποία θα υποδύεται μια γυναίκα της κοσμικής κοινωνίας με ένα σκοτεινό μυστικό. Δυστυχώς, το prequel πρόκειται να λάβει χώρα πολύ πριν από τα γεγονότα του Game of Thrones, κάτι που σημαίνει ότι οι αγαπημένοι χαρακτήρες όπως οι Jon, Daenerys, Cersei και όλοι οι άλλοι που παρακολουθούμε στις οχτώ σεζόν της σειράς, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εμφανιστούν.

Εάν ανησυχείς, όμως, επειδή οι αγαπημένοι σου χαρακτήρες δεν θα εμφανιστούν και η απώλεια τους θα κάνει τη σειρά να μοιάζει πολύ διαφορετική, θα πρέπει να ξέρεις ότι, όπως και το Game of Thrones έτσι και το prequel φέρει την υπογραφή του George R. R. Martin μαζί με τη σεναριογράφο Jane Goldman. Το γεγονός ότι ενσωματώνονται εκεί οι ιδέες του A Song of Ice and Fire, μπορεί να σημαίνει ότι το prequel θα ικανοποιήσει απόλυτα όλους όσους εξακολουθούν να χρειάζονται λίγο ακόμα Game of Thrones στη ζωή τους. Ελπίζουμε μόνο να μην αργήσει..