H τηλεθέαση των Παθών: Ποια ταινία για τον Ιησού έβγαλε νοκ-άουτ τις υπόλοιπες;

27.04.2019
H τηλεθέαση των Παθών: Ποια ταινία για τον Ιησού έβγαλε νοκ-άουτ τις υπόλοιπες;
Η εβδομάδα των παθών για τον κύριο ήταν εβδομάδα για αλλαγές στο πρόγραμμα της μικρής οθόνης.

Δεκάδες αριστουργήματα παρακολουθήσαμε από όλα τα κανάλια με κεντρικό θέμα τη ζωή του θεανθρώπου. «Τα Πάθη του Χριστού», «Ο υιός του Θεού», «Η Βίβλος» και φυσικά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» ο οποίος όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά αλλά έδωσε στον ΑΝΤ1 με άνεση την πρωτιά.

Δείτε ακόμη: Jim Caviezel: O τελευταίος ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ιησού και ο Γολγοθάς που έζησε μετά το τέλος της ταινίας! [Βίντεο]

Το σίγουρο είναι πως θα τρίβετε τα μάτια σας με τα νούμερα που σημείωσε «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» τις τρεις πρώτες ημέρες προβολής. Η θρυλική μίνι σειρά για την τηλεόραση που κυκλοφόρησε το 1978 ξεκίνησε να προβάλλεται τη Μεγάλη Τετάρτη ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε στις 20:45 με το τελευταίο συγκλονιστικό μέρος.

Τη Μεγάλη Τετάρτη έφτασε στο 19,2% ενώ ανάλογη ήταν η πορεία που ακολούθησε τη Μ. Πέμπτη καταγράφοντας 19,9% στο γενικό σύνολο και 25,3% στο δυναμικό κοινό. Το ίδιο βράδυ σε τέταρτο σκαρφάλωσε στο απίστευτο 32,1%! Τη Μ. Παρασκευή σημείωσε 19,4% στο σύνολο και 27,2 στο δυναμικό κοινό.

ΓΜ