Game of Thrones: Η απίθανη ανάρτηση του Night King για την Arya και το αληθινό του πρόσωπο [photos]

30.04.2019
Game of Thrones: Η απίθανη ανάρτηση του Night King για την Arya και το αληθινό του πρόσωπο [photos]
Στον απόηχο του τελευταίου επεισοδίου, μια ανάρτηση που μας γεμίζει χαμόγελα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο αντιπαθητικούς τηλεοπτικούς χαρακτήρες όλων των εποχών. Ο Night King, όμως, δεν υπάρχει πια.

Στο τέλος του τρίτου επεισοδίου του όγδοου κύκλου ο βασιλιάς του θανάτου μας αποχαιρέτησε. Και μάλιστα με τρόπο απίστευτα φαντασμαγορικό, δια χειρός της δαιμόνιας Arya Stark η οποία τον εξαφάνισε. Και μαζί με αυτόν και όλες τις μακάβριες στρατιές του.

Με την αφορμή, λοιπόν, ψάξαμε να βρούμε το πρόσωπο του ανθρώπου που βρίσκεται επί τόσα χρόνια πίσω από τη μάσκα του αδίστακτου Night King.

Πρόκειτα λοιπόν για τον 48χρονο Vladimir Furdik, ο οποιός κατάγεται από τη Σλοβακία και κατέληξε στην υποκριτική διά του επαγγέλματος του stuntman που ασκούσε επί χρόνια.

Ο σωματώδης και σκηρός στη φυσιογνωμία Vladimir έχει εμφανιστεί στο παρελθόν και στις ταινίες Skyfall και Thor: The Dark World.

Στο Game of Thrones βέβαια είναι αγνώριστος

Μετά την προβολή του τρίτου επεισοδίου, και αφού πια είχε το ελεύθερο, όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί να το σχολιάσουν δημόσια ο Furdik δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Arya a.k.a Maisie Williams, προφανώς αμέσως μετά το γύρισμα αυτής της σκηνής.


"Με σκότωσε με ένα χαμόγελο" γράφει στη λεζάντα και... ιδού!