Game of Thrones φινάλε: Το τρέιλερ, οι φωτογραφίες και ένα μυστικό

16.05.2019
Game of Thrones φινάλε: Το τρέιλερ, οι φωτογραφίες και ένα μυστικό
Η αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο επεισόδιο του τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς του HBO έχει ξεκινήσει.

Το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones άφησε τους απανταχού fans της σειράς με ανάμεικτα συναισθήματα - ή μάλλον, ΚΑΙ το τελευταίο επεισόδιο. Όλος ο όγδοος κύκλος έχει αντιμετωπιστεί με δυσπυστία και αντιδράσεις, πράγμα, βέβαια, κάπως αναμενόμενο με τις προσδοκίες για το τέλος της σειράς που λατρεύτηκε όσο καμία να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Έστω...

Γεγονός είναι πως ήδη έχουμε δει τα πέντε επεισόδια του τελευταίου κύκλου της σειράς και περιμένουμε αυτή την Κυριακή (Δευτέρα στην Ελλάδα) να παρακολουθήσουμε και το φινάλε, στη στιγμή που μόλις έγινε γνωστό ότι θαυμαστές της σειράς συγκεντρώνουν υπογραφές με ζητούμενο "να ξαναγραφεί ολόκληρος ο όγδοος κύκλος" κατηγορώντας τους δημιουργούς και σεναριογράφους σε αυτό το σημείο David Benioff and D.B Weiss ως... "άσχετους". Μέχρι στιγμής οι διοργανωτές αυτές της κίνησης μετρουν πάνω από 300.000 υπογραφές και συνεχίζουν...

Όπως κάθε εβδομάδα, η παραγωγή δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο, όμως αυτή τη φορά το "παράκανε" -με την αντίθετη έννοια!

Μόνο δύο εικόνες έχουμε στη διάθεσή μας από το φινάλε της σειράς και σε αυτές βλέπουμε την Daenerys και τον Tyrion εν μέσω της καμένης γης όπου κάποτε στεκόταν το King's Landing.

Το κανάλι βέβαια αποκάλυψε ένα μυστικό. Εξήγησε πως αυτό έγινε σκόπιμα -φυσικά- καθώς οι δημιουργοί του GOT ήθελαν να μην προδώσουν τίποτα από τα όσα πρόκειται να συμβούν στο τέλος. Βλέπουμε λοιπόν τις πιο "άκακες" εικόνες, τόσο ως φωτογραφία όσο και ως τρέιλερ. Ιδού: