«Λευτέρης» και «Κανέλα» συναντήθηκαν ξανά: Αγνώριστοι οι πρωταγωνιστές 16 χρόνια μετά το «Καφέ»!

25.05.2019
«Λευτέρης» και «Κανέλα» συναντήθηκαν ξανά: Αγνώριστοι οι πρωταγωνιστές 16 χρόνια μετά το «Καφέ»!
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» έχει ήδη προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς θα είναι η μεγάλη επιτυχία της σεζόν.

Ποιος ξέχασε το τηλεοπτικό ζεύγος των Πουλόπουλων. Ο «Λευτέρης» και την τηλεοπτική του σύζυγο «Κανέλα» που έγραψαν ιστορία, συναντήθηκαν ξανά μετά από 16 χρόνια.Ο λόγος για το Βασίλη Χαλακατεβάκη και τη Φωτεινή Ντεμίρη οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και πόζαραν μαζί. «Με την τηλεοπτική σύζυγο... ΞΑΝΑ ΜΑΖΊ.... #καφετηςχαρας», σχολίασε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία τους.

Δείτε ακόμη: Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης στον τηλεοπτικό αέρα: «Κάθαρμα, θα σου κάνω μήνυση... ζήτα τώρα συγγνώμη»! [Βίντεο]

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χάρης Ρώμας στο GossipTv αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην επιστροφή της σειράς: «Όλοι οι ηθοποιοί της σειράς θα περάσουν. Κάποιοι παίζουν από την αρχή μέχρι το τέλος, κάποιοι άλλοι θα περάσουν με κάποια κομμάτια, αλλά όλοι θα είναι εκεί.Το σενάριο είναι καινούργιο και ο καθένας θα εμφανιστεί με διαφορετικό τρόπο. Θα δούμε καινούργια πρόσωπα. Δεν είναι άνθρωποι που γνωρίζετε, είναι πρόσωπα που έχουμε επιλέξει για να κάνουν μεγάλη επιτυχία και θα παίξουν τους ρόλους που έχουμε φανταστεί».

ΓΜ