Άγνωστο παρασκήνιο από τα «Εγκλήματα»: Οι πρωταγωνιστές που δεν μιλιούνται ως σήμερα και τα χαστούκια!

05.06.2019
Άγνωστο παρασκήνιο από τα «Εγκλήματα»: Οι πρωταγωνιστές που δεν μιλιούνται ως σήμερα και τα χαστούκια!
Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ΑΝΤ1 αλλά και γενικότερα της ελληνικής τηλεόρασης.

Τα «Εγκλήματα» προκάλεσαν αίσθηση από την πρώτη στιγμή προβολής τους αλλά στο παρασκήνιο συνέβαιναν πράματα και θάματα. Σύμφωνα με dailymedia δύο από τους πρωταγωνιστές της κορυφαίας κωμωδίας του 1998 δεν μιλιόντουσαν παρά το γεγονός πως ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο λόγος για τον Αχιλλέα και την Φλώρα. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ οι κατά κόσμον Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Υρώ Μανέ ήταν στα μαχαίρια σε σημείο να μην ανταλλάσουν ούτε καλημέρα.

Δείτε ακόμη: Κουτουμάνου – Λυκουρέζου: Πόλεμος εξωδίκων για τη βίλα της Λάσκαρη στο Πόρτο Ράφτη!

Η αρχή έγινε στη 2η σεζόν της σειράς, 1999 – 2000, όταν 4 από τους πρωταγωνιστές κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν στην 1η χρονιά της θεατρικής παράστασης »Σεσουάρ για Δολοφόνους»: Οι Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Αχιλλέας) , Κώστας Κόκλας (Αλέκος), Υρώ Μανέ (Φλώρα) και Σταύρος Νικολαΐδης (Μιχαλάκης). Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, παραδέχτηκε πως οι σχέσεις του με την Υρώ Μανέ ήταν επιεικώς οι χειρότερες, ύστερα από καβγά που είχαν στο θέατρο. Όπως μάλιστα είχε γίνει γνωστό ο ίδιος έφτασε στο σημείο να χαστουκίσει τη συνάδελφό του μπροστά στα μάτια των συναδέλφων τους.

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε δηλώσει:

«Τα Εγκλήματα είναι απ’ τα ωραιότερα πράγματα που έγιναν στην ελληνική τηλεόραση. Χαίρομαι πολύ που υπήρξα μέσα σ’ αυτό. Όλη εκείνη η ομάδα τελειώσαμε σχεδόν τσακωμένοι. Όχι σχεδόν, τσακωμένοι. Την τελευταία χρονιά του »Σεσουάρ για Δολοφόνους» τσακωθήκαμε πολύ άσχημα, παίξαμε 5 μήνες τσακωμένοι χωρίς να μιλάμε ο ένας στον άλλο και τελειώσαμε, χωρίσαμε. Τσακώθηκα με την Υρώ. Ήταν ταλαιπωρία. Βλεπόμασταν στο καμαρίνι, δε μιλάγαμε και βγαίναμε στη σκηνή και παίζαμε. Όταν έχει χαλάσει με άσχημο τρόπο μια τόσο στενή σχέση τόσων χρόνων είναι πολύ δυσάρεστο».

Όσο για την Υρώ Μανέ; Η ίδια δεν έχει αναφέρει το όνομα του σε συνεντεύξεις που έχει δώσει, τον έχει όμως φωτογραφίσει. «Είχα αναγκαστεί να παίξω με άνθρωπο που δεν ήθελε να λέει ούτε καλημέρα...»

Γιώργος Μουλάς