Βόμβα: Τέλος η Έλλη Στάη από το δελτίο του OPEN-Η αντικαταστάτρια της!

07.06.2019
Βόμβα: Τέλος η Έλλη Στάη από το δελτίο του OPEN-Η αντικαταστάτρια της!
Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της στα δελτία ειδήσεων δεν έφερε τα αναμενόμενα αλλά η σιδηρά κυρία της ενημέρωσης δικαίως απολαμβάνει την κορυφή με την πολυετή πείρα και εμπειρία που έχει.

Η Έλλη Στάη αποτέλεσε ένα δυνατό όπλο για όποιον σταθμό κατάφερε να την αποκτήσει αλλά στην περίπτωση του OPEN ο γάμος δεν «περπάτησε».

Ήταν Οκτώβριος του 2018 όταν η αφοπλιστική κυρία των ειδήσεων παρουσίασε το πρώτο δελτίο του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού του Ιβάν Σαββίδη κάνοντας υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης. Αυτό ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, απέναντι στο ισχυρό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Τα προβλήματα ήταν αρκετά και ως εκ τούτου η ώρα του συναινετικού διαζυγίου έχει φτάσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελλά δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τις δύο πλευρές περί ανανέωσης της συνεργασίας.

Δείτε ακόμη: Σαν σήμερα - Μαλβίνα Κάραλη: 10 αποφθέγματα ζωής της αξεπέραστης δημοσιογράφου!

Η δημοσιογράφος που εξαρχής είχε εκφράσει την επιθυμία της να παρουσιάζει μόνο εκπομπή, θα παραμείνει στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων ως τον Ιούλιο μετά τις βουλευτικές εκλογές αλλά δεν θα αποχωρήσει από τον σταθμό. Από τον Σεπτέμβριο θα βρίσκεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες παρουσιάζοντας την εβδομαδιαία της εκπομπή «Open Mind».

Η αντικαταστάτρια της:

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η διοίκηση του OPEN έχει κάνει ήδη επαφές με τη Νίκη Λυμπεράκη της οποίας η συνεργασία με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα λόγω λήξης του συμβολαίου. Η δημοσιογράφος θα αναλάβει το δελτίο ειδήσεων από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς