Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Αντίπαλοι για πρώτη φορά!

13.06.2019
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Αντίπαλοι για πρώτη φορά!
Η ώρα του Λιάγκα: Το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1, ο «γάμος» με τον ΣΚΑΪ, η μετακίνηση της Τατιάνας και το νέο πρωινό!

Φουντώνει η μεταγραφική περίοδος και όπως φαίνεται έφτασε η στιγμή να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Ο Γιώργος Λιάγκας που αποτέλεσε ένα δυνατό όπλο για τον ΑΝΤ1 παρέμεινε στον πάγκο για μία ολόκληρη σεζόν και έφτασε πλέον η στιγμή να επιστρέψει δυναμικά. Ο παρουσιαστής μετά από 6 χρόνια συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου αποχωρεί επισήμως στις 30 Ιουνίου όπου λήγει το συμβόλαιο του. Ο δημοσιογράφος με τον καυστικό λόγο, έχει κάνει συζητήσεις με τρία κανάλια αλλά φαίνεται πως ο ΣΚΑΙ είναι πιο κοντά στην απόκτηση του.

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Πόσα κιλά έχει "πάρει"; Πόσων μηνών είναι ακριβώς; Τι νούμερο παπούτσια φορά;

Τι θα κάνει όμως στον ΣΚΑΙ;

Σύμφωνα με το Star.gr ο Γιώργος Λιάγκας έχει μιλήσει για την πρωινή ζώνη με σκοπό να αναλάβει την καθημερινή εκπομπή που θα προβάλλεται 12:00 με 14:00! Ως εκ τούτου η Φαίη Σκορδά θα έχει τον πρώην σύζυγο της απέναντι της για μία τουλάχιστον ώρα αφού η εκπομπή της προβάλλεται καθημερινά 10:00 με 13:00! Σύμφωνα με την ίδια πηγή η εκπομπή θα συνδυάζει ενημέρωση και ψυχαγωγία αφού θα ανήκει στην κατηγορία «infotainment». Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλο ακούγεται πως πρόθεση του παρουσιαστή είναι να κλέψει από την πρώην σύζυγο του την αρχισυντάκτρια της Ελεάννα Τρυφίδου με την οποία έχουν άριστες σχέσεις και συνεργάζονται άψογα τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση.

Η μετακόμιση της Τατιάνας!

Η Τατιάνα Στεφανίδου παρά τα υψηλότατα ποσοστά που έφερε στο Φάληρο, φαίνεται να παραμένει στο κανάλι αλλά σε άλλη ώρα. Όπως ακούγεται στα τηλεοπτικά πηγαδάκια η εντυπωσιακή κυρία μετακομίζει στην ώρα που την καθιέρωσε, δηλαδή στο 3-6 το απόγευμα.

Γιώργος Μουλάς