Βόμβα Μουτσινά: Με το ένα πόδι έξω από το Open και με το άλλο...

03.07.2019
Βόμβα Μουτσινά: Με το ένα πόδι έξω από το Open και με το άλλο...
Θα είναι χωρίς αμφιβολία η Βόμβα του Καλοκαιριού.

Tο ένα και μοναδικό δυνατό χαρτί του Open ήταν χωρίς καμία αμφιβολία η εκπομπή «Για την Παρέα» που έκανε ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος της. Κράτησε δηλαδή την καλύτερη συντροφιά στους τηλεθεατές και έκανε το Νίκο Μουτσινά να ξεχωρίσει μετά από απανωτές τηλεοπτικές αποτυχίες. Το Open TV μπήκε στην τηλεοπτική αρένα χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει. Φωτεινές εξαιρέσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή ήταν η Φαίη Μαυραγάνη και ο Νίκος Μουτσινάς. Τι γίνεται όμως με τον τελευταίο;

Δείτε ακόμη: Χρήστος Σκορδάς: Βρήκαμε τον «χαρτοπαίκτη» σύντροφο της Ελένης Βλαχάκη - Τον θυμάστε;[Photos]

Σίγουρο θεωρείται πως το τηλεοπτικό παρεάκι θα επιστρέψει από τον Σεπτέμβριο αλλά όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα συμβεί μέσα από τη συχνότητα του OpenTV. Ο παρουσιαστής που φέτος δικαιολογημένα ήταν η χρονιά του βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το Open και με το άλλο μέσα στον ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος «Στη φωλιά των Κου Κου», η πρόταση που έχει δεχτεί ο Νίκος Μουτσινάς από τον ΣΚΑΪ βρίσκεται σε προχωρημένο επίπεδο αφού ήδη σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το σκηνικό για την εκπομπή του, δίπλα στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα. Τα δύο ραντεβού του παρουσιαστή με τη νέα διοίκηση, του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη δεν πήγαν καλά με τους καλά γνωρίζοντες να επισημαίνουν πως έρχονται οι επίσημες ανακοινώσεις του διαζυγίου.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στάθηκε στο κακό κλίμα της συνάντησης Μουτσινά - διοίκησης ενώ ανέφερε πως έχει κλείσει ήδη με τον ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς