Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχωρεί από το Happy Day - Μόλις το ανακοίνωσε ο ίδιος [video]

05.07.2019
Ο Δημήτρης Παπανώτας αποχωρεί από το Happy Day - Μόλις το ανακοίνωσε ο ίδιος [video]
Ύστερα από 5,5 χρόνια συνεργασίας, μόλις ειπώθηκε το τελευταίο "αντίο"

Η τελευταία εκπομπή για το "Happy Day" φέτος έκρυβε μια έκπληξη για τους τηλεθεατές. Λίγο πριν από τους τίλους τέλους, ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε ότι από Σεπτέμβρη εκείνος δεν θα βρίσκεται στην πρωινή παρέα που είχε γίνει κάτι σαν οικογένειά του τα τελευταία 5,5 χρόνια.

"Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν". Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να μιλά ο Δημήρης Παπανώτας ευχαριστώντας τους πάντες και τονίζοντας ότι δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις με τους συνεργάτες του σε κανένα επίπεδο.

Δάκρυ δεν κύλισε καθώς, όπως κατέστησε σαφές ο ίδιος "δεν τό'χει να φορτίζεται δημοσίως", όμως το σώμα του έχει αντιδράσει στην αλλαγή. "Από το φούσκωμα το δαχτυλίδι θα κάνει να βγει καμμία εβδομάδα", είπε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία επίσης ευχαρίστησε τους πάντες και ειδικά τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου, "που της έδωσαν την ευκαριία να μιλήσει και για άλλα, πιο σοβαρά, θέματα που την ενδιαφέρουν πραγματικά".

Όσο για την επόμενη χρονιά; Το σίγουρο είναι ότι η παρέα αυτή θα υπάρχει εδώ, είπε η Σταματίνα, αλλά πως ακριβώς δεν μπορεί να δεσμευτεί καθώς "πρόκειται για αποφάσεις που λαμβάνονται αυτές τις μέρες".

Ιδού το απόσπασμα και καλό καλοκαίρι: