Αποχώρηση Βόμβα από το OPEN: «Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε.»

08.08.2019
Αποχώρηση Βόμβα από το OPEN: «Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε.»
Βρισκόμαστε στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου και πολλές αποφάσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν παίρνονται τώρα.

Ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο που βρισκόταν στο σταθμό από το Έψιλον ανακοίνωσε ότι η συνεργασία της με το OPENTV λύθηκε.

Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Αμαλία Κάτζου η οποία όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της ενημέρωσης αλλά εξ ΄αρχής μαζί με τον Βαγγέλη Γιακουμή έκαναν πρωταθλητισμό ανεβάζοντας κατά πολύ τον γενικό μέσο όρο του σταθμού με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος». Η Αμαλία Κάντζου δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού παρά το γεγονός πως διένυσε την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν των τελευταίων χρόνων. Η δημοσιογράφος ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το OPEN μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Ενας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος έχει ήδη ανοίξει. Μετά από μία ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη, όπως λένε οι συνάδελφοι και οι τηλεθεατές σεζόν στο Οpen, η συνεργασία μου με το κανάλι λύθηκε. Ηταν ένα ταξίδι που μου έδωσε πολλά και επί καναλιού Εψιλον και όταν μετονομάσθηκε σε Open και άλλαξε ιδιοκτησία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και όλο το προσωπικό του σταθμού. Τα υπόλοιπα θα τα λύσει η ίδια η ζωή. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Εις το επανιδείν, γιατί σίγουρα κάπου θα ξανασυναντηθούμε.»

Δείτε ακόμη: Έχετε δει τον γιο του Αλέκου Αλεξανδράκη; Δείτε τον στα 54 του χρόνια! [Photos]

Η ανάρτηση της:

Γιώργος Μουλάς