X Factor: Δυνατή εκκίνηση στο Open με πρωτιά! [Βίντεο]

13.09.2019
X Factor: Δυνατή εκκίνηση στο Open με πρωτιά! [Βίντεο]
Το αγαπημένο μουσικό talent show επέστρεψε στις οθόνες μας την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου μέσα από το OPEN και από την πρώτη στιγμή έδειξε τη δυναμική του.

Στην πρώτη φάση του X Factor τον πιο κρίσιμο και δύσκολο ρόλο της επιλογής, τον έχουν οι κριτές: O μοναδικός Χρήστος Μάστορας, ο πολυτάλαντος frontman των Melisses, του πιο δημοφιλούς και πετυχημένου ελληνικού γκρουπ σήμερα. H δυναμική Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, με μοναδική χροιά φωνής και διαχρονικά τραγούδια. Ο μετρ των ερτζιανών, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ένας από τους διασημότερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στη χώρα μας. O Γιώργος Θεοφάνους, ο μεγαλύτερος σύγχρονος συνθέτης της γενιάς του, που έχει υπογράψει τις πιο μεγάλες επιτυχίες για κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Δείτε ακόμη: "Τάτυ, Σία, κάτω τα χέρια από το φόρεμα. Εγώ το φόρεσα πρώτη"

Πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του το X FACTOR

Δυνατή εκκίνηση για το X FACTOR στο OPEN, πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του

Η επιστροφή του Χ FACTOR, του μεγαλύτερο talent show παγκοσμίως, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου το X FACTOR σημείωσε άνοδο από την επιτυχημένη πρεμιέρα του, καταγράφοντας μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών 17,4% (φτάνοντας σε τέταρτο το 22,4%) τερματίζοντας πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του.

Δείτε τα καλύτερα ως τώρα:

Γιώργος Μουλάς