«Άγριες Μέλισσες»: Το διπλό ταμπλό του Κυπραίου και το μεθύσι της Ασημίνας που...

30.10.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Το διπλό ταμπλό του Κυπραίου και το μεθύσι της Ασημίνας που...
Συγκλονιστικό αναμένεται και το σημερινό επεισόδιο.

Τελευταίο επεισόδιο για τις "Άγριες Μέλισσες" αυτή την εβδομάδα και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Όπως διαβάζουμε στο Δελτίο Τύπου το σταθμού η Ασημίνα πίνει κάτι παραπάνω και ο Νικηφόρος -θέλοντας και μη- αρχίζει να υποψιάζεται την αγαπημένη του και τις αδελφές της. Τόσο που θα ψάξει σε βάθος την αληθινή σημασία των όσων ξεστόμισε η Ασημίνα.

Η Θεοδοσία μαλώνει με την Ελένη για το παρελθόν, γεγονός που κάνει τον Λάμπρο να συγκρουστεί μαζί της ενώ Δούκας προσπαθεί να στρέψει εναντίον της Ελένης ολόκληρο το χωριό με στόχο -και πάλι- τα χωράφια της αλλά και να δωροδοκήσει τον ιατροδικαστή ώστε να αλλοιώσει το πόρισμα για τη νεκροψία του Γιάννου.

Η στιγμή που η Μυρσίνη υποκύπτει στη γοητεία του Κυπραίου φτάνει (έχουμε δει τις φωτογραφίες από την αρχή της εβδομάδας) εκείνος όμως, δεν σταματά να φλερτάρει ανοιχτά την Ελένη με στόχο, φυσικά, να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Στο μεταξύ, η Δρόσω τον πιάνει επ’ αυτοφώρω να κάνει κάτι που θα τη βάλει σε υποψίες για το ποιόν του ενώ την ίδια ώρα ο Νικηφόρος έρχεται στα όρια του, όταν ανακαλύπτει τα δόλια σχέδια της Μυρσίνης εναντίον της Ασημίνας.

Μία συζήτηση με την Ανέτ οδηγεί τον Λάμπρο στο κατώφλι της Ελένης, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο που αυτήν τη φορά κάποιος θα ανακαλύψει το μοιραίο πάθος που τους ενώνει…

Στο τρέιλερ που ακολουθεί, εστιάζουμε και στην τελευταία σκηνή, όπου ο Μιλτιάδης κοιτάζει μια φωτογραφία που κρατά κρυμένη λέγοντας με λύπη, πόνο, αλλά και μεγάλη αγάπη: "Πόσες φορές σ' απαρνήθηκα, αγάπη μου;".

Μήπως εκεί κρύβεται το μυστικό που τον κάνει να κρατά τους γιους του μακριά από τις αδελφές Σταμίρη; Μήπως όντως κι εκείνες είναι δικά του παιδιά;;;

Οι αποκαλύψεις κοντοζυγώνουν. Προς το παρόν, ιδού το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο.