GNTM: Η απόλυτη ανατροπή - Δύο οι μεγάλες νικήτριες! [video]

20.12.2019
GNTM: Η απόλυτη ανατροπή - Δύο οι μεγάλες νικήτριες! [video]
O τελικός του GNTM ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας. Άννα Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου και Κάτια Ταραμπάνκο έφτασαν στην πηγή μετά από 4 μήνες και τελικά το αποτέλεσμα μας εξέπληξε.

Τελικά η κριτική επιτροπή αποφάσισε να στέψει δύο νικήτριες σύμφωνα με τη δική τους βαθμολογία καθώς το κοινό δεν κατάφερε να ψηφίσει, λόγω τεχνικού προβλήματος. Το ίδιο, θυμίζουμε, είχε συμβεί και πέρσι.

GNTM 2019 η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα Μαρία Ηλιάδου με 112 βαθμούς αντίστοιχα. Η Κέισι συγκέντρωσε 108 βαθμούς και πήρε τη δεύτερη θέση.

Ιδού η στιγμή της ανακοίνωσης

Οι τρεις φιναλίστ πέρασαν από τρεις δοκιμασίες. Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια κλήθηκαν να αναδείξουν σε φωτογράφηση σε κεντρικό ξενοδοχείο πανάκριβα κοσμήματα, στη δεύτερη πόζαραν σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι, ενώ στην τρίτη φωτογραφήθηκαν με τους συντρόφους τους!

Oι νικήτριες μοιράζονται 50.000 ευρώ, μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών Dust and Cream, καθώς και συμβόλαιο με το πρακτορείο Place Models στο Αμβρούργο στη Γερμανία και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας στο περιοδικό Madame Figaro.