«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράζεται το δικό της trailer για τα επόμενα επεισόδια

20.12.2019
«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράζεται το δικό της trailer για τα επόμενα επεισόδια
Η γνωστή ηθοποιός που ενσαρκώνει τη δυναμική "Βιολέτα", την ιδιοκτήτρια του μοναδικού καφενείου στο Διαφάνι μας δίνει ένα preview των όσων πρόκειται να δούμε.

Το χθεσινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του ANT1 ήταν το τελευταίο πριν από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που θα κάνει! Και οι δημιουργοί του μας αποχαιρέτησαν με... κρότο!

Συνέβησαν πολλά και σημαντικά σε αυτό το επεισόδιο, όπως για παράδειγμα ότι ο Λάμπρος είπε στη Θεοδοσία ότι θέλει να χωρίσουν, ή ότι η Ανέτ ρώτησε τον Μιλτιάδη για τη γυναίκα που ερωτεύτηκε, ή ότι ο Κυπραίος είδε τον Λάμπρο να φιλά τη Λενιώ σε ένα σοκάκι του χωριού, ή ότι ο Κυπραίος (και πάλι) άκουσε την Ασημίνα να μιλά στη Λενιώ για τη νύχτα που σκότωσαν τον Σέργιο -ναι, τα είδαμε όλα αυτά χθες βράδυ- αλλά η τελευταία σκηνή όπου η Δρόσω και ο Νικηφόρος οδεύουν προς την κάμαρα της Λενιώς για... ότι ήθελε προκύψει, το "τερμάτισαν".

Και ύστερα από ένα τέτοιο τέλος, όπου περιμέναμε όλοι -όπως κάθε φορά- το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο... δεν το είδαμε.

Προφανώς λόγω των ημερών που θα μεσολαβήσουν οι "Διαφανιώτες" θέλουν να μας αφήσουν λίγο να τσουρουφλιστούμε.

Ανέλαβε όμως δράση η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία μοιράστηκε backstage σκηνές από τα γυρίσματα όπου βλέπουμε τους συγχωριανούς της να "προβάρουν" διαλόγους για επόμενα επεισόδια.

Μια γεύση του τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν, την παίρνουμε! Ιδού και μετράμε αντίστροφα, αν και πρέπει να ομολογήσουμε ότι οι εξελίξεις περί Νικηφόρου και Δρόσως μας "χάλασαν" λίγο. Αυτά όμως σε άλλο κείμενο!