Αγριες Μέλισσες: Η Ελένη προκαλεί την οργή ολόκληρου του χωριού - Το ένοχο μυστικό της Ανέτ και η εγκυμοσύνη!

30.12.2019
Αγριες Μέλισσες: Η Ελένη προκαλεί την οργή ολόκληρου του χωριού - Το ένοχο μυστικό της Ανέτ και η εγκυμοσύνη!
Η συνέχεια της καθημερινής σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» θα είναι συγκλονιστική και οι εξελίξεις καταιγιστικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει στο TV ΕΘΝΟΣ ο Αλέξης Μίχας, η Ελένη παίρνει ξαφνικά μια παράτολμη απόφαση που θα προκαλέσει την οργή ολόκληρου του χωριού, ενώ ο Δούκας εκβιάζει την Ανέτ με ένα ένοχο μυστικό από το παρελθόν.

Ο Κυπραίος έχει μάθει ποιος πραγματικά δολοφόνησε τον Σέργιο και είναι σοκαρισμένος. Εν τω μεταξύ ο Νικηφόρος και η Δρόσω γεμίζουν ενοχές μετά την ερωτική τους συνεύρεση και αποφασίζουν να το ξεχάσουν παρόλο που η Δρόσω φαίνεται να έχει δυνατά αισθήματα για τον άντρα της αδερφή της. Ο Δούκας συναντιέται με τον Κυπραίο ο οποίος τον εκβιάζει για το θάνατο του Γιάννου προκειμένου να του κλείσει οριστικά το στόμα, όμως ο Κυπραίος κρατάει κρυφά χαρτιά στο μανίκι του.

Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα στο Λάμπρο και το Μιλτιάδη για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας. Ο Λάμπρος σε απελπιστική θέση, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος. Η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν το ψάξιμο στα χαρτιά του πατέρα της και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη.