Αυτή επιστρέφει στο «Καφέ» και δεν εννοούμε τη Σοφία Μουτίδου! - Το απόλυτο Spoiler αποκλειστικά στο Womenonly!

16.01.2020
Αυτή επιστρέφει στο «Καφέ» και δεν εννοούμε τη Σοφία Μουτίδου! - Το απόλυτο Spoiler αποκλειστικά στο Womenonly!
Η Άννα Χατζησοφιά που έχει γράψει τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες μαζί με τον Χάρη Ρώμα, μίλησε αποκλειστικά στο Womenonly.gr και τον Γιώργο Μουλά για το «Καφέ της Χαράς» και την τεράστια επιτυχία.

Η σεναριογράφος έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη για την επιστροφή ενός ακόμη προσώπου εκτός από τη δασκάλα Σοφία Μουτίδου που είναι ήδη γνωστό.

Δείτε ακόμη: Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Η πρώτη Ελληνίδα υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Όλα όσα αποκάλυψε!

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε και σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης. Γιατί πιστεύετε πως ξεχωρίζει ο κόσμος αυτή τη σειρά;

Νομίζω ότι ο κόσμος που δημιουργεί ανταποκρίνεται στο φαντασιακό των περισσότερων από εμάς για το πώς (θα έπρεπε να) είναι η «αγνή» επαρχία. Το Κολοκοτρωνίτσι είναι λίγο σαν τα μυθικά Κύθηρα, σαν το Σάνγκρι Λα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ήρωες δεν έχουν αναγνωρίσιμα στοιχεία από ανθρώπινους τύπους που όλοι ξέρουμε, αντίθετα, νομίζω ότι Φατσέες, Σταυρούλες, Χαρές, Πολυμενείς κλπ υπάρχουν άφθονοι γύρω μας. Εντάξει ο Πόπωτας είναι περισσότερο κατασκευή από τους άλλους, με την έννοια ότι συνενώνει χαρακτηριστικά αρκετών διαφορετικών χαρακτήρων, πλησιάζοντας περισσότερο αρχετυπικούς ρόλους της κωμωδίας.

Ποια άλλα πρόσωπα από τους πρώτους κύκλους είναι βέβαιο ότι θα επιστρέψουν στο Κολοκοτρωνίτσι;

Η Αγλαΐα είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει με τρόπο έκπληξη, η Πενέλοπε Μαρκάτος επίσης, και θα δείξει ποιοι ακόμα θα χρειαστούν. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία του σεναρίου.

Όλη η συνέντευξη ΕΔΩ