"Έξαψη": Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα [11-13 Ιανουαρίου 2020]

09.01.2021
"Έξαψη": Όλα όσα θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα [11-13 Ιανουαρίου 2020]
Η νέα σειρά τoυ Mega έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και έδειξε τα "δόντια" της με το "καλημέρα". Τα τρία πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν ήδη, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού και η συνέχεια αναμένεται με αγωνία.

Με φόντο το πανέμορφο Ναύπλιο, ο "Αλέξανδρος Κριμιζής" Τάσος Νούσιας, η σύζυγός του, "Εβίτα Αξιώτη" Ιωάννα Παππά και η καλλονή "Κλαίρη Αμοίραλη" Αναστασία Παντούση εμπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο που εμπλέκεται επικινδυνα μαζί με ένα ύποπτο ατύχημα που κρύβει πολλά ερωτηματικά.

Αυτά είδαμε στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας και ιδού τι περιμένουμε την ερχόμενη:

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 4

Ο Αλέξανδρος καλείται στο αστυνομικό τμήμα. Ο Γιάννος πασχίζει να κερδίσει τη συγχώρεση της Κλαίρης. Η Μαρίνα μοιάζει να βρίσκει ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του Κωστή. Αλέξανδρος και Κλαίρη προσπαθούν, μάταια, να καταπολεμήσουν την επιθυμία τους. Που θα τους οδηγήσει το πάθος αυτή τη φορά;

Τρίτη 12 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 5

Μια σκοτεινή φιγούρα αποσυνδέει το μηχάνημα που κρατάει τη Βίκυ στη ζωή. Η Μαρίνα στα όρια της απελπισίας. Η ταραχή της Εβίτας είναι εμφανής, όταν αντικρίζει τον Κωστή. Στη βίλα Αξιώτη ετοιμάζεται δεξίωση για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο. Ποιο αναπάντεχο γεγονός θα μετατρέψει το πάρτυ σε απόλυτο εφιάλτη;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 6

Η σύλληψη του Αλέξανδρου γίνεται πρώτη είδηση. Η Κλαίρη ψάχνει, τρομοκρατημένη, να βρει την αλήθεια. Η Εβίτα ζητά εξηγήσεις από τον Κωστή για την κατάθεσή του. Η Μαρίνα έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πιθανό ένοχο. Η ενδεχόμενη φυλάκιση του Αλέξανδρου μοιάζει να βολεύει κάποιους..