«Άγριες Μέλισσες»: Μήπως η Βιολέτα έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σχέση της με τον Μιλτιάδη;

22.01.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Μήπως η Βιολέτα έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σχέση της με τον Μιλτιάδη;
Η τελευταία ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά, μάλλον, τα "είπε" όλα.

Δεν τις προλαβαίνουμε τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» και αυτό ισχύει για όλα τα "μέτωπα". Το ενδιαφέρον του κοινού παραμένει αμείωτο και το αίτημα για μια τρίτη σεζόν -που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο, επίσημα- γίνεται ολοένα και πιο έντονο, τόσο από τους θαυμαστές όσο και από όλους τους συντελεστές της σειράς.

Εκτός από τα spoilers που έρχονται από τα ΜΜΕ έχουμε και μερικά που δίνουν -πάντα διακριτικά- βέβαια οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Εδώ ο λόγος για τη Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία είναι και ιδιαίτερα δραστήρια στα social media. Μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έχει μοιραστεί πάμπολλες backstage εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς και η τελευταία της ανάρτηση συζητήθηκε πολύ.

Η «Βιολέτα», την οποία ερμηνεύει στη σειρά η γνωστή ηθοποιός βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό βλέποντας τον άνθρωπό της, τον «Μιλτιάδη» να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα με την ψυχική του υγεία. Εκείνη, βέβαια, παρά τις δυσκολίες παραμένει "βράχος" στο πλευρό του και φαίνεται ότι στο τέλος θα βγει κερδισμένη!

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στην τελευταία της ανάρτηση, ο έρωτας αυτός θα έχει αίσιο τέλος.

"Μιλτιάδης Βιολετα happy end! 😍😍😍", διαβάζουμε στη λεζάντα... Τι άλλο να πει η γυναίκα!!!

Τώρα, τα άλλα spoilers που αναφέρονται στο παιδί της Βιολέτας που εμφανίζεται από το πουθενά στο Διαφάνι, αναμένεται να επιβεβαιωθούν. Ακόμη και να συμβεί, όμως, αυτό, η ανάρτησητης Θεοφανίας επιβεβαιώνει ότι θα είναι κάτι περαστικό!