«Άγριες Μέλισσες»: Η «Σοφούλα» πήγε στον Γρηγόρη και αποκάλυψε το μέλλον της - αν και με το... ζόρι [video]

22.01.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η «Σοφούλα» πήγε στον Γρηγόρη και αποκάλυψε το μέλλον της - αν και με το... ζόρι [video]
Η Βίκυ Διαμαντοπούλου σε μια από τις πρώτες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις.

Πρόσωπο των τηλεοπτικών ημερών η νεαρή ηθοποιός που μπήκε με το "καλημέρα" στα βαθιά, μέσα από τον ρόλο της "Σοφούλας" στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" όπου εμφανίζεται.

Τη μεγάλη κόρη του Περικλή και της Παγώνας Τόλλια ερμηνεύει η Βίκυ Διαμαντοπούλου στη δεύτερη σεζόν της σειράς και, παρότι ως ρόλος έχει διχάσει το τηλεοπτικό κοινό, η ίδια είναι πανευτυχής που έχει γίνει μέλος αυτής της νέας τηλεοπτικής οικογένειας.

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν η νεαρή ηθοποιός και μοιράστηκε με όλο τον κόσμο κομμάτια από τη ζωή της, ενώ θυμηθήκαμε μαζί την πρώτη της εμφάνισηση στην τηλεόραση, που ήταν στο σίριαλ Daddy Cool.

Στη συνέχεια, η Βίκυ περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο της "Σοφούλας". "Ήμουν στη Σύρο κοιμόμουν και χτύπησε το τηλέφωνο. Μου είπαν ότι πήρα το ρόλο και δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Κοιτούσα 10 λεπτά τη θάλασσα", είπε χαρακτηριστικά, βέβαια, παρά την επιμονή του Γρηγόρη, spoiler δεν έδωσε. Αρκέστηκε, μόνο, να πει ότι "ε ναι, ένα νυφικό θα το φορέσει η Σοφούλα". Στο πλευρό ποιού θα ντυθεί νυφούλα δεν μας είπε η Βίκυ, αλλά, αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζουμε, τον Βόσκαρη βλέπουμε για γαμπρό.

Ιδού και η εν λόγω συνέντευξη αν θέλεις να τη δεις.