Survivor: Οι δύο νέες παίκτριες, οι νικητές, οι εντάσεις και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου [video]

25.01.2021
Survivor: Οι δύο νέες παίκτριες, οι νικητές, οι εντάσεις και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου [video]
Ακόμη μια νίκη για τους "Μπλε" στο χθεσινό επεισόδιο, που έφερε, όμως, παρατράγουδα!

Με σκορ 10-9 κέρδισαν οι "Μπλε" στο χθεσινό αγώνισμα και απόλαυσαν λαχταριστές πίτσες. Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τους "Κόκκινους", οι οποίοι γυρίζοντας στην καλύβα κουβέντιασαν εκτεταμένα τα όσα είχαν γίνει.

Μεγάλο κομμάτι στην κουβέντα τους "κέρδισε" η αντίδραση του Τζέιμς μετά τη νίκη τους, που, όπως είπαν, "αντί να χαρεί που θα φάει ξανά η ομάδα του, ασχολήθηκε με το να χλευάσει -ακόμη μία φορά- τον Τριαντάφυλλο".

Ο Καφετζής πρότεινε στον Τριαντάφυλλο να του δώσει το τηλέφωνο της πιτσαρίας που τους είχε προσφέρει το γεύμα για να παραγγείλει πίτσες και για εκείνους.

Στη διάρκεια της συζήτησης μετά, ο τραγουδιστής δεν άντεξε και δάκρυσε, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς, επίσης σε ένταση μεγάλη, υποσχέθηκε ότι δεν θα δώσει ξανά δικαίωμα στη αντίπαλη ομάδα γιατί η δική του θα κερδίζει πάντα..

Λίγο νωρίτερα, στις δυο ομάδες είχε προστεθεί από μία νέα παίκτρια. Η Βαλέρια Χοψονίδου, αδελφή της Ολυμπίας, συζύγου του Βασίλη Σπανούλη ενσωματώθηκε στην Μπλε Ομάδα και η Μαριάνθη Κάσδαγλη, υποπλοίαρχος πολεμικού ναυτικού, στην Κόκκινη.