«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη και ο έρωτας με τη Λενιώ

26.01.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη και ο έρωτας με τη Λενιώ
Μπορεί στα επεισόδια που παρακολουθούμε ο διοικητής να ετοιμάζεται για γάμο με την κατά πολύ μικρότερή του, Σοφούλα, κόρη του κοινοτάρχη, όμως στα επόμενα, το "θέμα" του και πάλι θα είναι η Ελένη Σταμίρη.

Οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1, συνεχίζονται καταιγιστικές. Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στο Διαφάνι. Η Ασημίνα έχει πάρει το παιδί και έχει εξαφανιστεί, όμως θα τη βρουν και εκείνη θα υποστεί τις βασανιστικές συνέπειες. Η σχέση της Μυρσίνης και του Δούκα πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Μελέτης θα μάθει όπου νάναι την αλήθεια για το ότι η γέννησή δεν προέκυψε από παράνομο έρωτα αλλά από βιασμό. Η Πηνελόπη προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της και, λέγεται, ότι θα προβληματιστεί με την εγκυμοσύνη της. Η Ελένη προσπαθεί να κλείσει τον Βόσκαρη στη φυλακή και η Δρόσω με τον Κωνσταντή να ζήσουν τον έρωτά τους.

Μεταξύ άλλων, όλα αυτά!!!

Μία νέα αποκάλυψη ήρθε σήμερα από το "Πρωινό" και τον Αλέξη Μίχα σχετικά με τον Μάνο Βόσκαρη και τη Λενιώ.

Διάβασε και αυτό: Πορτοκαλόπιτα έχεις φτιάξει ποτέ; Με αυτή τη συνταγή την έχεις στο... τσεπάκι σου

Φαίνεται πως ο Βόσκαρης οδηγείται τελικά ενώπιων της δικαιοσύνης με την Ελένη, τη Λέτα και μία ακόμη γυναίκα να καταθέτουν εναντίον του, όμως εκείνος, προκειμένου να υπερασπιστεί τον εαυτό του υποστηρίζει ότι με την Ελένη είχαν σχέση στη φυλακή. «Ουδέποτε τη βίασα. Είχαμε σχέση και εκείνη με εκμεταλλεύτηκε", φέρεται να λέει ο διοικητής.

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι τα στοιχεία δεν είναι αρκετά για την κράτησή του και αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Εκεί ίσως προκύψει και η αποκάλυψη για τη σχέση αίματος που έχει με τους Σεβαστούς. Θα δείξει.

Προς το παρόν ας δούμε τι θα δούμε στο σημερινό [26/1/2021] επεισόδιο της σειράς

Οι έρευνες της αστυνομίας για την εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου συνεχίζονται και στο χωριό αρχίζουν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες. Ο Νικηφόρος δίνει τελεσίγραφο στην Ασημίνα, μέσω του Μπάμπη, ενώ ενημερώνει την αστυνομία για την εμπλοκή του και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται. Θα μπορέσει να κρατήσει μυστική την κρυψώνα της Ασημίνας μέχρι τέλους;
Ο Τόλλιας, μετά από μια εκ βαθέων συζήτηση με τον Λάμπρο, θα απαγορεύσει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και εκείνη θα πάρει μια επικίνδυνη απόφαση.
Ο Τάκης αποφασίζει να παραμείνει στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, φέρνοντας τη Δρόσω στα όριά της.
Η Ασημίνα θα δεχτεί στην κρυψώνα της μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα την ταράξει.

Ιδού και το τρέιλερ