Survivor: Άγριος καυγάς, απίστευτα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση [video]

27.01.2021
Survivor: Άγριος καυγάς, απίστευτα νεύρα και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση [video]
Όπως έγινε γνωστό, όταν γυριζόταν το επεισόδιο που είδαμε χθες βράδυ [26/1/2021] χρειάστηκε να επέμβει η παραγωγή.

Σε αρένα πραγματική μετατράπηκε ο στοίβος μάχης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος χθες. Με τα νεύρα ήδη πολύ τεντωμένα και τις σχέσεις ορισμένων παικτών στα άκρα, δεν ήθελε και πολύ για να ανάψει το... φυτίλι.

Ο Τριαντάφυλλος αναμετρήθηκε με τον Πάνο στην αρχή του παιχνιδιού και κάποια στιγμή ο πρώτος έπεσε κάτω σφαδάζοντας από πόνους, ύστερα από αντικανονικό, όπως υποστήριξε, χτύπημα του Πάνου ο οποίος στόχευσε τον λαιμό του με το κεφάλι του. Οι παίκτες της Μπλε ομάδας κατηγόρησαν τον Τριαντάφυλλο για θεατρινισμό, όμως εκείνος οδηγήθηκε στους γιατρούς για να εξεταστεί τι είχε συμβεί.

Ιδού και η στιγμή:

Το επεισόδιο βέβαια πήρε μεγαλύτερη έκταση όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι ο Πάνος με τον Περικλή. Ο παίκτης των κόκκινων έχασε τελείως την ψυχραιμία του και μάλιστα δυο φορές, όταν ένιωσε ότι ο Πάνος του επιτέθηκε αντικανονικά. Ο Γιώργος Λιανός το είδε στην επανάληψη και όντως έδωσε φάουλ στον παίκτη των Μπλε, ο οποίος έκανε ακόμη ένα και στο τέλος τον πόντο τον πήραν οι κόκκινοι, οι οποίοι, όμως, ούτε αυτή τη φορά κατάφεραν να φτάσουν στη πολυπόθητη νίκη.

Με σκορ 9-10 οι Μπλε ήταν εκείνοι που έφαγαν ακόμη μία φορά ενώ οι κόκκινοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν παίκτη προς αποχώρηση ξανά.

Η Ασημίνα είχε ψηφιστεί στο προηγούμενο Συμβούλιο, και η Ανθή Σαλαγκούδη ψηφίστηκε σε αυτό, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία στο περασμένο παιχνίδι, "έδειξε" τον Περικλή, ο οποίος έχει εκφραστεί πολύ εναντίον του, ως τρίτο υποψήφιο.