Εβελίνα Παπούλια προς Φαίη Σκορδά: "Με εξέθεσες. Γλυκιά μου, είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα" [video]

27.01.2021
Εβελίνα Παπούλια προς Φαίη Σκορδά: "Με εξέθεσες. Γλυκιά μου, είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα" [video]
Χαμός στον αέρα της εκπομπής "Το Πρωινό" σήμερα, στον ΑΝΤ1 με τη γνωστή ηθοποιό να επεμβαίνει τηλεφωνικά ανεβάζοντας τους τόνους.

Απίστευτη ένταση προκλήθηκε μεταξύ της Φαίης Σκορδά και της Εβελίνας Παπούλια σήμερα το πρωί, όταν η δεύτερη θίχτηκε από μια κίνηση της πρώτης και ζήτησε δημόσια το δίκιο της.

Το κεντρικό ζήτημα και της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, όπως είναι φυσικό, ήταν σήμερα, ο μέγας σάλος που προκλήθηκε ύστερα από τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και το ντόμινο των αντιδράσεων που αυτές έφεραν.

Η εκπομπή, λοιπόν, ζήτησε από την Εβελίνα Παπούλια να σχολιάσει το συμβάν, πράγμα το οποίο, όμως εκείνη απέφυγε να κάνει, εξηγώντας κιόλας τον λόγο.

"Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που είπε ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα είναι εντελώς δικά τους, δηλαδή είναι κάτι πολύ προσωπικό, είναι προσωπική η διαδρομή. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω κάτι που να μου έχει συμβεί χοντρό", είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας στη συνέχεια ότι "αυτά τα θεωρεί κακές στιγμές".

"Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια, η αντοχή μου φτάνει στις 2 επιθέσεις. Εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά, ήμουν χορεύτρια κλασικού με μια πολύ δύσκολη δασκάλα, την πιο σκληρή δασκάλα που υπήρχε. Εγώ την λάτρευα, δεν έχει σημασία και ήταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας", συνέχισε η Εβελίνα Παπούλια, όμως το τι είπε στη συνέχεια δεν ακούστηκε.

Εμφανώς εκνευρισμένη, η Φαίη Σκορδά διέκοψε το βίντεο με την τηλεφωνική συνέντευξη της ηθοποιού τονίζοντας ότι "τέτοιου είδους τοποθετήσεις δεν είναι της παρούσης". Για την ιστορία, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την αντίδρασή το στο κόψιμο αυτό και ιδού το εν λόγω απόσπασμα, που πυροδότησε και την έξαλλη αντίδραση της Εβελίνας Παπούλια.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Εβελίνα Παπούλια ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά και, προφανώς, εκτός εαυτού, ζήτησε εξηγήσεις, τονίζοντας πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε η παρουσιάστρια ως προς εκείνη.

"Επειδή σε εκτιμώ, θα ήθελα να πω ότι με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο και αυτό που είπες ότι δεν είναι της παρούσης… Τι δεν είναι της παρούσης; Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα", είπε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός με τη Φαίη Σκορδά να υπεραμύνεται της απόφασής της και τον Γιώργο Λιάγκα να προσπαθεί να παίξει τον ρόλο του διαιτητή. Το επεισόδιο έληξε αλλά η Εβελίνα αρνήθηκε στο τέλος πρόταση να τα πούνε από κοντά! Για να το δούμε αυτό το γυαλί. Ράγισε ή έσπασε οριστικά.

Ιδού και το βίντεο από τον έντονο διαπληκτισμό των δύο γυναικών στον αέρα.