Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μεγάλο κακό που έκανε στον Βόσκαρη ο πατέρας των Σεβαστών

27.01.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το μεγάλο κακό που έκανε στον Βόσκαρη ο πατέρας των Σεβαστών
Μεγάλα μυστικά του παρελθόντος είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν και να παρασύρουν στο διάβα τους τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1.

Μια αποκάλυψη που έκανε ο Μάνος Βόσκαρης στη Σοφούλα φαίνεται ότι αποτελεί σημαντικό σημείο γύρω από το οποίο πρόκειται να εξελιχθεί μια νέα πτυχή στο σενάριο της σειράς.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, ο διοικητής αποκάλυψε στην αρραβωνιαστικιά του ότι γεννήθηκε στη φυλακή καθώς η μητέρα του (την οποία, για την ιστορία σκότωσε εκείνος με τα ίδια του τα χέρια) εξέτιε την ποινή της για τον φόνο του πατέρα του. Ο ίδιος έζησε εκεί λίγα χρόνια μέχρι να τον "πετάξουν" σε ένα ίδρυμα από όπου τον έσωσε τελικά ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ, στον οποίο, όπως τόνισε χρωστάει τα πάντα.

Ίσως, όμως τα πράγματα να μην έγιναν ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με παλιότερα spoilers, o Μάνος είναι παιδί του Σέργιου Σεβαστού εξ ου και το έντονο ενδιαφέρον του για εκείνον, όμως σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος έδωσε ακόμη ένα, μέσα απο την εκπομπή "Ευτυχείτε!" που αφορά στον φόνο του άντρα που ο Μάνος Βόσκαρης νόμιζε για πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, λοιπόν, τον φόνο αυτό, τον έχει διαπράξει ο Τάσος Χαλκιάς, δηλαδή ο Σέργιος Σεβαστός ο πρεσβύτερος, τον οποίο είδαμε πρόσφατα σε flashback να εξηγεί στον νεαρό, τότε, Δούκα, ότι τον Μάνο τον έχει κοντά του και τον φροντίζει γιατί του χρωστάει. "Του έκανα μεγάλο κακό", είπε συγκεκριμένα.

Διάβασε και αυτό: Τα 4 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο ο χειμωνιάτικος ανάδρομος Ερμής

Εν αναμονή τέτοιων εξελίξεων, ας δούμε τι να περιμένουμε στο σημερινό [27/1/2021] επεισόδιο

Ο Νικηφόρος ψάχνει να βρει την Ασημίνα και τον Σέργιο ενώ κατηγορεί τον Κωνσταντή για όσα έγιναν. Στο σπίτι των Σεβαστών, επικρατεί αναταραχή και όλοι αγωνιούν για το παιδί.
Ο Τάκης προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω πως τώρα είναι η ευκαιρία της να διεκδικήσει το παιδί της αφού ο γάμος της αδελφής της διαλύεται.
Η Δρόσω έχει κρυφές ελπίδες και τις μοιράζεται με τον Κωνσταντή που εκφράζει τα συναισθήματά του ανοιχτά.
Ο Τόλλιας και η Παγώνα μάταια προσπαθούν να πείσουν τη Σοφούλα να επιστρέψει στο σπίτι καθώς είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Βόσκαρη.
Η Ελένη, βλέποντας την κατάσταση της Ασημίνας, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο.
Ο Γραμματικός προτρέπει τον Λάμπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία του Βόσκαρη με την ελπίδα να βρεθούν κι άλλες αποδείξεις εναντίον του. Ο Βόσκαρης, όμως, μαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιμάζεται να κυνηγήσει την Ελένη.