Voice: Η "επίσημη πρώτη" της Δούκισσας Νομικού, το λινκ του Γιώργου Λιανού και το... μαλλί της Έλενας Παπαρίζου [video]

29.01.2021
Voice: Η "επίσημη πρώτη" της Δούκισσας Νομικού, το λινκ του Γιώργου Λιανού και το... μαλλί της Έλενας Παπαρίζου [video]
Το πρώτο live του τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ με τα Cross Battles προβλήθηκε χθες και είχαμε, μεταξύ άλλων, απευθείας σύνδεση με Άγιο Δομίνικο.

Με τον Γιώργο Λιανό εκτάκτως στο Survivor, η θέση του παρουσιαστή για τα τέσσερα Live επεισόδια του Voice of Greece είχε μείνει κενή και ύστερα από πολλές συζητήσεις και διαβουλεύσεις, την πήρε, τελικά η Δούκισσα Νομικού, η οποία επέστρεψε στην τηλεόραση ύστερα από χρόνια διαλείμματος (και δύο παιδιά, βεβαίως, βεβαίως!)

Πανέμορφη και λαμπερή, αν και μερικώς τρακαρισμένη, η παρουσιάστρια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως τόνισε και η ίδια και φάνηκε να το απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Σε κάποιο σημείο της διαδικασίας, υπήρξε απευθείας σύνδεση με τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος με το γνωστό του χιούμορ "χαλάρωσε" κάπως την κατάσταση. Αφού του την "'επεσαν" όλοι ο Σάκης και η Έλενα σχετικά με το ότι του τηλεφωνούν συνέχεια και εκείνος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, εκείνος αναγκάστηκε να το παραδεχτεί: "Την ψώνισα"!!!! Αυτά και άλλα ειπώθηκαν μεταξύ τους ενώ ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα στα παιδιά που ετοιμάζονταν για τα Cross Battles.

Ιδού το εν λόγω απόσπασμα:

Βέβαια, τις εντυπώσεις "κέρδισε" (και όχι μόνο με την καλή έννοια) η Έλενα Παπαρίζου και ειδικότερα το... μαλλί της. Το disco look που είχε επιλέξει για τη βραδιά η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του σόου, σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα social media και, όπως είπαμε ξανά, όχι με την καλή έννοια.

Ιδού μερικά από τα "χτυπήματα" επ' αυτού που ξεχωρίσαμε: