Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αποκάλυψη της αλήθειας, η προδοσία και μια αυτοκτονία που θα συγκλονίσει

29.01.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αποκάλυψη της αλήθειας, η προδοσία και μια αυτοκτονία που θα συγκλονίσει
Κορυφώνεται η αγωνία στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 όπου οι εξελίξεις "τρέχουν" με πολύ γοργό ρυθμό.

Κομβικό το σημείο για όλους τους ήρωες της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και στο Διαφάνι αναμένεται να υπάξουν εντάσεις για ακόμη μία φορά.

Ενώ οι εξελίξεις "τρέχουν" και σε άλλα μέτωπα, το νέο spoiler που δημοσιεύει το youfy.com αφορά στα όσα θα συμβούν μετά τον γάμο της Σοφούλας με τον Βόσκαρη σε συνάρτηση με τη "σταυροφορία" που έχει κινήσει εναντίον του η Ελένη. Μία "σταυροφορία" που φαίνεται να έχει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η Ελένη, προκειμένου να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο του βασανιστή της σε όλο τον κόσμο, πέρα από τη βοήθεια που δέχεται από γυναίκες που τάσσονται στο πλευρό της ενάντια στον Βόσκαρη, μιλά ανοιχτά στους συγχωριανούς της για όλα όσα έζησε στα χέρια του στη φυλακή. Όλοι στέκονται στο πλευρό της εκτός από τη Σοφούλα η οποία, τυφλωμένη από τον έρωτα και τη διάθεση για αντίδραση στέκεται στο πλάι του άντρα που έχει επιλέξει να παντρευτεί. Και η Σοφούλα, όμως, θα αλλάξει γνώμη. Και, δυστυχώς, θα το κάνει με τον άσχημο τρόπο.

Ο Βόσκαρης οδηγείται σε δίκη, όπου προσπαθεί να γυρίσει ανάποδα τα όσα του καταλογίζουν. Η Ελένη, όμως, και η ομάδα της συνεχίζουν την πίεση.

Η Σοφούλα, λοιπόν, τον παντρεύεται τον Βόσκαρη, όμως αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή ότι όλα όσα της υποσχέθηκε ήταν ψέματα. Ζει τον απόλυτο τρόμο για λίγο καιρό όμως γρήγορα βρίσκει τη δύναμη να ανοίξει κι εκείνη το στόμα της. Η δική της κατάθεση είναι εκείνη που θα σφραγίσει και την καταδίκη του Βόσκαρη, ο οποίος βιώνει την απόλυτη προδοσία, βλέπει τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω του και τα κάγκελα της φυλακής από μέσα πια!

Εκεί, είναι που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αντοχές του τελειώνουν και μην μπορώντας να παλέψει άλλο με τους δαίμονές του, βάζει τέλος στη ζωή του.

Διάβασε και αυτό: Τα πλανητικά γεγονότα που θα καθορίσουν το 2021 και πώς θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

Στο μεταξύ, έχουμε ήδη διαβάσει αλλού ότι ο Βόσκαρης ανήκει, στην πραγματικότητα στην οικογένεια των Σεβαστών με τον Σέργιο Σεβαστό τον πρεσβύτερο τον ίδιο να παραδέχεται ότι του έχει κάνει μεγάλο κακό. Αυτό, άραγε, τι ρόλο θα παίξει σε όλα αυτά; Αναμένουμε εξελιξεις.

Προς το παρόν, αν θέλεις να διαβάσεις τι θα δούμε στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας [1-4 Φεβρουαρίου] κάνε κλικ στον σύνδεσμο.