Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νικηφόρος και Κωνσταντής πιάνονται στα χέρια - Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Διαφάνι

02.02.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νικηφόρος και Κωνσταντής πιάνονται στα χέρια - Σκηνές Φαρ Ουέστ στο Διαφάνι
Μήλον της έριδος, φυσικά, η Δρόσω!

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει για ακόμη μία φορά στο Διαφάνι μετά την αποκάλυψη για τη μυστική ζωή της Δρόσως στην Τρούμπα. Τη στιγμή που είχε κάνει τις συνεννοήσεις με τους Σεβαστούς για να βλέπει το παιδί της, όλα κατέρρευσαν. Η αποκάλυψη της αλήθειας δίνει στον Νικηφόρο το "πάτημα" που έψαχνε για να βγει "από πάνω" και να αποκλείσει, τελικά, τη Δρόσω από τη ζωή του Σέργιου.

Λογαριάζει, όμως, χωρίς τον "ξενοδόχο", όπως φαίνεται, όπου "ξενοδόχος" ο αδελφός του, ο Κωνσταντής.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε σήμερα [2/2/2021] ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό", ο Νικηφόρος απαγορεύει στη Δρόσω να βλέπει το παιδί, όμως ο ερωτοχτυπημένος Κωνσταντής της τον πηγαίνει κρυφά.

Τη μυστική συνάντηση των δύο ερωτευμένων θα δει ο Μπάμπης ο οποίος θα περάσει δύσκολες στιγμές μέχρι να αποφασίσει αν την προδώσει. Τελικά το λέει στην Ασημίνα και γίνεται "ο κακός χαμός" ανάμεσα στις δυο αδελφές με την Ασημίνα να χάνει και την τελευταία της ελπίδα να πάρει τον Σέργιο από το Σεβασταίικο, έστω και με τη βοήθεια της Δροσως.

Ο καυγάς ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη, όμως, δεν είναι τίποτα μπροστά στον τσακωμό του Νικηφόρου με τον Κωνσταντή, μόλις ο πρώτος μάθει για τη σχέση του αδελφού του με τη μητέρα του γιου του και αδελφή της γυναίκας του!

Στα χέρια θα πιαστούν τα δυο αδέλφια με τον Αλέξη Μίχα να λέει χαρακτηριστικά ότι θα δούμε σκηνές Φαρ Ουέστ στο Διαφάνι. Τι θα γίνει τελικά; Αναμένουμε να δούμε.

Προς το παρόν, ιδού τι μας περιμένει στο σημερινό επεισόδιο

  • Ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.
  • Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;
  • Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.
  • Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη.
  • Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης.
  • Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.