Survivor 3/2 Spoiler: Τρεις "Μπλε" γυναίκες υποψήφιες - Έκπληξη η σημερινή αποχώρηση

03.02.2021
Survivor 3/2 Spoiler: Τρεις "Μπλε" γυναίκες υποψήφιες - Έκπληξη η σημερινή αποχώρηση
Πήρε τα "πάνω" της η κόκκινη ομάδα και, στην κυριολεξία,"έσκισε" την μπλε. Πρώτη φορά τόσο μεγάλη διαφορά στο σκορ. Τι θα γίνει, όμως, στη συνέχεια;

Μετά την πρώτη της νίκη και ύστερα από 8 συνεχόμενες ήττες, η κόκκινη ομάδα κέρδισε ακόμη μία φορά και μάλιστα με σκορ 10-3. Φαίνεται ότι αυτή η σύνθεση της ομάδας λειτουργεί καλύτερα. Μένει μόνο να φανεί αν θα έχει διάρκεια.

Η νίκη των Κόκκινων πάντως έφερε τους Μπλε ακόμη μία φορά στη δυσάρεστη θέση της ψηφοφορίας, η οποία έφερε την Ελευθερία πλάι στη Βαλέρια, η οποία είχε ψηφιστεί στο περασμένο Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ο παίκτης που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία κλήθηκε να ψηφίσει τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση. Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος επέλεξε την Έλενα "Μαριπόζα" Κρεμλίδου, εξηγώντας ότι βασίστηκε στην «υποομάδα» που δημιουργούσαν, όπως ισχυρίστηκε, η Βαλέρια με την Ελευθερία και την Μαριπόζα. Με τις πρώτες δύο να είναι ήδη υποψήφιες, θεώρησε λογικό να τεθεί στη διάθεση του κοινού και η τρίτη της παρέας.

Η Μαριπόζα άκουσε την απόφαση, όμως, αντίθετα με την Ελευθερία που περίμενε να βρεθεί σε αυτή τη θέση, δεν δέχτηκε τα νέα με καλό τρόπο. Ξέσπασε σε κλάματα, εκπλήσσοντας όλους στο Συμβούλιο και ζήτησε συγγνώμη από όλους.

«Ήξερα ότι θα με ψηφίσει, αλλά ήθελα να έρθει να μου πει τι τον ενοχλεί. Δεν περίμενα να είναι τόσο επιθετικός μαζί μου», είπε, μεταξύ άλλων η Μαριπόζα, την οποία, για την ιστορία, τα spoilers, θέλουν να αποχωρεί σήμερα [3/2/2021]

Τα spoilers, μάλιστα θέλουν τους Κόκκινους να παίρνουν και σήμερα τη νίκη και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Αναμένεται να δουμε αν επιβεβαιωθούν.