Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης φοβάται για τη ζωή του και φεύγει από το Διαφάνι - Ένας άγνωστος άντρας τον απειλεί

03.02.2021
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Βόσκαρης φοβάται για τη ζωή του και φεύγει από το Διαφάνι - Ένας άγνωστος άντρας τον απειλεί
Γλίτωσε τη φυλακή, προς το παρόν, ο διοικητής, αλλά τον περιμένουν κι άλλες φουρτούνες.

Ο Μάνος Βόσκαρης ξανά στο προσκήνιο στις "Αγριες Μέλισσες". Η Ελένη τον κατήγγειλε όμως, καθώς, η υπόθεση δεν στηρίχθηκε όπως έπρεπε, ο διοικητής επιστρέφει στη βάση του με ακόμη μεγαλύτερη λύσσα για εκδίκηση.

Σκοπός του να βάλει ξανά την Ελένη στη φυλακή και για να τον πετύχει χρησιμοποιεί έναν ψευδομάρτυρα για να την εμπλέξει στον φόνο του Γεωργαλά. Αυτό βέβαια εξοργίζει τον Νέστορα, ο οποίος μη λογαριάζοντας τίποτα πια, αποφασιζει να θυσιαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να μην πληρώσει άδικα η Ελένη, για κάτι που δεν έκανε.

Ο Βόσκαρης εξοργίζεται και, από ότι διαβάσαμε, φτάνει μέχρι και τον φόνο ενώ απειλείται και ο ίδιος από κάποιον άγνωστο.

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό", η απειλή θα έρθει από τον άντρα της Μαρίας Μαδούρου, μίας από τις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Βόσκαρη. Ο άντρας αυτός δεν είχε ιδέα για τα όσα είχε περάσει η γυναίκα του και όταν τα μαθαίνει χάνει το μυαλό του. Βρίσκει τον Βόσκαρη και τον απειλεί με τέτοιον τρόπο που εκείνος θορυβείται και σκέφτεται να φύγει από το Διαφάνι. Ζητά, μάλιστα, από τους ανώτερούς του να τον φυγαδεύσουν σε μυστική τοποθεσία. Η Σοφούλα σκέφτεται αν τον ακολουθήσει και οι γονείς της χάνουν ακόμη μια φορά τον ύπνο τους.

Τι θα συμβεί, όμως, στη συνέχεια, θα φανεί.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό [3/2/2021] επεισόδιο.

  • Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης.
  • Η Δρόσω είναι χαρούμενη που θα δουλέψει στο νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Ουρανίας, αλλά για ακόμα μια φορά, ο Τάκης θα της χαλάσει τη χαρά.
  • Η Ασημίνα και η Μυρσίνη θα έρθουν σε σύγκρουση μετά από μια απόφαση που έχει να κάνει με τον Σέργιο.
  • Ο Δούκας δέχεται να συνεργαστεί με τον Σωκράτη, γεγονός που θα προκαλέσει την οργή του Κωνσταντή και του Μελέτη.
  • Η Ελένη και ο Λάμπρος δέχονται τη συμφωνία που έχει φέρει ο Νικηφόρος στον Συνεταιρισμό, παρά το κακό προαίσθημα που τους διακατέχει.
  • Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει.