Survivor Spoiler 8/2: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας [video]

08.02.2021
Survivor Spoiler 8/2: Ποια ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας [video]
Οι εντάσεις δεν θα λείψουν ούτε από το σημερινό επεισόδιο, όπως φαίνεται από τις πρώτες εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Η κόκκινη ομάδα έχει πάρει τα "πάνω" της τελευταία και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, πολλοί παίκτες της μπλε ομάδας έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους στην παραγωγή υποστηρίζοντας ότι οι αντίπαλοί τους έχουν βοηθηθεί πολύ από τους νέους παίκτες που ήρθαν προς ενίσχυσή τους. Απείλησαν μάλιστα ότι θα φύγουν.

Οι Κόκκινοι, ότως, φαίνεται ότι έχουν βρει τα πατήματά τους, ενώ, πράγματι, το "νέο αίμα" έχει σταθεί μέχρι και... θαυματουργό ως προς τα αγωνίσματα.

Αγώνας ασυλίας σήμερα, λοιπόν! Ο πρώτος για αυτή την εβδομάδα και αν βασιστούμε στα spoilers που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η νίκη θα έρθει για τους Κόκκινους ακόμη μία φορά. Το θέμα είναι, όμως ότι οι εντάσεις θα είναι πολύ έντονες τόσο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων, όσο και στο Συμβούλιο του νησιού όπου θα ακουστούν βαριές κουβέντες μεταξύ των αντιπάλων.

Μία πρώτη γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι παίρνουμε από το τρέιλερ που ακολουθεί και περιμένουμε μερικές ώρες μέχρι να δούμε αν επαληθευτούν ή όχι τα spoilers για τους νικητές της πρώτης αναμέτρησης για την ασυλία.