Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα γνωρίζει την άλλη πλευρά του Βόσκαρη [video]

10.02.2021
Άγριες Μέλισσες: Η Σοφούλα γνωρίζει την άλλη πλευρά του Βόσκαρη [video]
Η κυρία Μάνου Βόσκαρη αρχίζει, δυστυχώς, να χάνει το χαμόγελό της, όμως δεν είναι έτοιμη να δεχτεί την αλήθεια ακόμη.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 με τα spoilers να μιλούν ήδη για τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου, το διαζύγιο της Μυρσίνης και του Δούκα και το φρικτό τέλος του Βόσκαρη.

Στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την αντίδραση του Τόλλια και της Παγώνας -αλλά και όλου του χωριού- στο άκουσμα του γάμου του Βόσκαρη με τη Σοφούλα, η οποία δείχνει πανευτυχής στο πλευρό του συζύγου της.

Η σκηνή, μάλιστα, της ολοκλήρωσης αυτού του γάμου, "συζητήθηκε" πολύ και στο Twiiter, με τους χρήστες, στην πλειοψηφία τους, να ζητούν να... μην τη δουν!

Το τρέιλερ τη σημερινού επεισοδίου, όμως, ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, ως προς την επόμενη μέρα στον γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη. Όπως φαίνεται, ο διοικητής δεν μπορεί να διαχειριστεί τα νεύρα του όταν λαμβάνει την κλήτευση για τη δίκη στην οποία τον οδηγούν τα θύματά του και ξεσπά στη σύζυγό του. Εκείνη τι θα κάνει, άραγε;

Ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο:

  • Η Μυρσίνη δεν σκοπεύει να δεχτεί το διαζύγιο και να φύγει απ΄ το σπίτι χωρίς μάχη.
  • Ο Νικηφόρος παίρνει τα ηνία του Συνεταιρισμού, ενώ ο Μιλτιάδης έχει θυμώσει που δεν τον άκουσαν.
  • Ο Κωνσταντής με τη Δρόσω παλεύουν με όσα τους χωρίζουν, βάζοντας μπροστά την αγάπη τους.
  • Ο Βόσκαρης μαθαίνει πως θα πάει σε δίκη και ξεσπά στη Σοφούλα. Εκείνη, όμως, εξακολουθεί να αρνείται τη βοήθεια του Άγγελου.
  • Ο Μελέτης απομακρύνει τη Ζωρζέτ από κοντά του ενώ η Ανέτ τον προτρέπει να έχει μια επαφή με την αδελφή του, τη Δόμνα, αλλά να την κρατήσει κρυφή.
  • Όλοι είναι δίπλα στην Ελένη που ανυπομονεί να τελειώνει με τον Βόσκαρη.
  • Ο Μιλτιάδης κάνει πρόταση γάμου στη Βιολέτα, αλλά μια συμπλοκή ανάμεσα στον Μελέτη και τον Μιλτιάδη θα ξυπνήσει δυσάρεστες μνήμες σε όλους.
  • Ο Νικηφόρος φέρνει μια σκληρή συμφωνία με τον Ιγνατιάδη προς υπογραφή. Ποια θα είναι η αντίδραση των μελών του Συνεταιρισμού;