«Άγριες Μέλισσες» Spoilers: Το παιδί της Πηνελόπης, η πρόταση του Προύσαλη στη Ρίζω, ο Ευτύχης και η τρίτη σεζόν

11.03.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoilers: Το παιδί της Πηνελόπης, η πρόταση του Προύσαλη στη Ρίζω, ο Ευτύχης και η τρίτη σεζόν
Μια ματιά στο μέλλον των ηρώων της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έχει και ευχάριστες και δυσάρεστες εξελίξεις.

Πολλά τα νέα για τις Άγριες Μέλισσες ακούσαμε πριν από λίγο στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1. Ο Αλέξης Μίχας, έδωσε τα πρώτα spoilers και ακολούθησε καταιγιστικός ο ενομοτάρχης του χωριού, κατά κόσμον, Γιώργος Σουξές, ο οποίος "ξεφούρνισε" κι άλλα πολλά...

Στο σημερινό (11/3/2021) επεισόδιο, λοιπόν, θα ακούσουμε τον Βόσκαρη να μιλά με τον Δούκα και να του εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πιστεύει ότι είναι αδέλφια. Σε πρώτη φάση, τα όσα ακούμε μας πείθουν, όμως ο Αλεξης Μίχας τονίζει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Περιμένουμε, λοιπόν.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε, όμως, και μία άσχημη εξέλιξη που αφορά στο νέο εγγόνι των Σεβαστών, που, όπως φαίνεται, δεν θα γεννηθεί ποτέ.

Η Πηνελόπη είναι έγκυος, ως γνωστόν, ενώ υπήρξε και μία ολόκληρη συζήτηση σχετικά με την πατρότητα του παιδιού, όμως, κάτι πολύ δυσάρεστο θα συμβεί -το οποίο δεν αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας- και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εκείνη να χάσει το παιδί. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, ο Αλέξης Γραμματικός θα είναι απαρηγόρητος και το μέλλον της σχέσης του ζευγαριού αβέβαιο.

Στη συνέχεια, οι οικοδεσπότες της εκπομπής, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, υποδέχτηκαν στο στούντιο τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος από τα πρώτα λεπτά της κουβέντας του έδειξε ότι "θα τα πει όλα"! Και τα είπε. Με τον γνωστό, γλυκύτατο, χαρακτηριστικό του τρόπο.

Πρώτα πρώτα, αποκάλυψε ότι θα κάνει σύντομα την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Ρίζω. Θα γονατίσει κιόλας, κανονικότατα, και εκείνη θα του κάνει και τσαλίμια! Στη συνέχεια της συζήτησης, βέβαια, εξήγησε και ακριβώς τον ρόλο που έπαιξε η μητέρα του αλλά και ο Ευτύχης (!) σε αυτή την εξέλιξη.

Φαίνεται λοιπόν, ότι η κοινωνική λειτουργός που εξετάζει το αίτημα υιοθεσίας του Ευτύχη από τον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα δεν θα δώσει τελικά τη συγκατάθεσή της, ανησυχώντας για την υγεία του Μιλτιάδη. Το χωριό όλο σκέφτεται τι να κάνει και η κυρά Δέσπω προτείνει να τον υιοθετήσουν ο γιος της με τη Ρίζω. "Μα πώς θα το κάνουμε αυτό; Δεν είμαστε καν παντρεμένοι", αναρωτήθηκε ο ενομοτάρχης για να πάρει αμέσως την "πληρωμένη" απάντηση από τη μητέρα του. "Ε, και γιατί δεν παντρεύεστε;"

Αυτό ήταν. Έτσι θα γίνει η πρόταση... Ο γάμος θα γίνει, ο Ευτύχης θα πάει μαζί τους όμως... "Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μείνει", συμπλήρωσε με νόημα ο Γιώργος Σουξές, αφήνοντας και κάτι στο σκοτάδι!

Δεν είπε μόνο αυτά, όμως, ο συμπαθέστατος ηθοποιός. 'Οταν ρωτήθηκε για την τρίτη σεζόν της σειράς και τα σενάρια που ακούγονται εκείνος ήταν κατηγορηματικός: "Εγώ έχω υπογράψει ήδη"!

Η Φαίη και ο Γιώργος δεν πίστευαν στ' αυτιά τους, καθώς κανείς μέχρι τώρα δεν είχε δώσει σίγουρη απάντηση. "Έχω συνεννοηθεί πριν έρθω", είπε ο ενομοτάρχης, εξηγώντας πως πήρε το πράσινο φως για την ανακοίνωση.

Η τρίτη σεζόν για της "Αγριες Μέλισσες", λοιπόν, είναι γεγονός, εφόσον έχουν βρεθεί οι ιστορίες που ζητούσαν οι σεναριογράφοι προκειμένου να κρατήσουν το επίπεδο του όλου εγχειρήματος τόσο ψηλά όσο το τοποθέτησαν από την αρχή.

Ο Γιώργος Σουξές δεν θα είναι πια ενομοτάρχης, καθώς, όπως εξήγησε μετά την απομάκρυνση του Βόσκαρη θα πάρει την πολυπόθητη προαγωγή και κάπως έτσι θα περάσουν όλοι οι ήρωες στην εποχή της Χούντας.

Ανυπομονούμε.

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (11/3/2021) επεισόδιο:

  • Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Θα τα καταφέρουν ή θα ξεσκεπαστεί το μυστικό τους;
  • Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα από τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από τον ανιψιό της.
  • Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό.
  • Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη.
  • Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.