Άγριες Μέλισσες Spoilers: Η αλήθεια για τη σχέση Βόσκαρη και Δούκα, οι απειλές και η γυναίκα από το παρελθόν που θα σώσει την Ελένη

14.03.2021
Άγριες Μέλισσες Spoilers: Η αλήθεια για τη σχέση Βόσκαρη και Δούκα, οι απειλές και η γυναίκα από το παρελθόν που θα σώσει την Ελένη
Ακόμη μία εβδομάδα συγκλονιστικών αποκαλύψεων ξεκινά αύριο για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1

Ο Δούκας Σεβαστός μισεί την Ελένη Σταμίρη, όμως φαίνεται πως απεχνθάνεται ακόμη περισσότερο τον Μάνο Βόσκαρη, γεγονός που θα τον οδηγήσει στο πλευρό της φόνισσας του γιου του προκειμένου να "τελειώσει", οριστικά, τον... αδελφό του!

Αυτά διαβάζουμε, μεταξύ άλλων, στα όσα αναμένεται να εξελιχθούν στις οθόνες μας τον επόμενο καιρό. Σύμφωνα με το youweekly, παρόλο που ο Δούκας αμφισβήτησε την αδελφική του σχέση με τον Μάνο Βόσκαρη, η αλήθεια είναι πως οι δυο άντρες (και ο Μιλτιάδης και η Ανέτ, φυσικά) είναι αδέλφια.

Μάλιστα, οι σεναριογράφοι θα γυρίσουν τον χρόνο πίσω και θα φανεί όλη η αλήθεια με ένα fhaslback στο Διαφάνι της δεκαετίας του '20.

Από αυτό τό ταξίδι στο παρελθόν, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η Ελένη (έτσι έλεγαν τη μητέρα του Βόσκαρη) και ο άντρας της, δούλευαν στα χωράφια του Σέργιου Σεβαστού, ο οποίος και ξεχώρισε πολύ νωρίς τη νεαρή γυναίκα. Οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση, η οποία, πολύ γρήγορα έφτασε σε εγκυμοσύνη. Ο άντρας της Ελένης έμαθε την αλήθεια και απείλησε το αφεντικό τους, ο οποίος και επάνω σε έντονο διαπληκτισμό τον σκότωσε, ρίχνοντας τον φόνο πάνω στην ερωμένη του, η οποία γέννησε τον γιο του μέσα στη φυλακή -και ο οποίος, μάλιστα, χρόνια αργότερα τη σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια [φωτό κάτω]

Ο Σέργιος Σεβαστός και η Ελένη συναντήθηκαν μία και μόνη φορά όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή τη συνάντηση, ο μεγαλοτσιφλικάς παραδέχτηκε τις τύψεις του και η γυναίκα του ζήτησε να κάνει έστω ένα καλό και να φροντίσει τον γιο τους. Έτσι τον πήρε από το ορφανοτροφείο όπου μεγάλωνε και τον έβαλε στο σπιτικό του ως επιστάτη.

Όταν μετά από χρόνια εκείνος βίασε μια κοπέλα και όλοι στράφηκαν εναντίον του. Ο Σέργιος αρνήθηκε να τον διώξει και όταν ο Δούκας εξέφρασε την απορία του εκείνος του απάντησε, χωρίς εξηγεί, τονίζοντας ότι "του έχει κάνει μεγάλο κακό και του χρωστάει".

Τέλος πάντων, η αλήθεια για την καταγωγή του Μάνου Βόσκαρη μαθαίνεται παράλληλα με τη δίκη της Ελένης. Ο ίδιος θα παλέψει ταυτόχρονα με την αθώωσή του να διεκδικήσει και όσα του αναλογούν από την περιουσία του στο Σεβασταϊικο, αλλά και τη θέση ανάμεσα στα τρία αδέλφια του.

Φυσικά ό Δούκας δεν πρόκειται να "πέσει αμαχητί". Μαζί με τον Μιλτιάδη και την Ανετ θα τον πολεμήοσυν, όμως το "βαρύ πυροβολικό" θα το ρίξει στο δικαστήριο, για να τον αποτελειώσει!

Προειδοποιώντας ότι "αν πέσει θα τους πάρει μαζί του", ο Βόσκαρης απειλεί τον Δούκα και τη Μυρσίνη ότι είναι έτοιμος να αποκαλύψει αφενός ότι ο Δούκας δολοφόνησε τον Γιώργη Σταμίρη, αφετέρου ότι η Μυρσίνη του είχε ζητήσει να σκοτώσει την Ελένη στις φυλακές. Καλεί μάλιστα και τη Μυρσίνη ως μάρτυρα υπεράσπισης!

Τότε είναι που ο Δούκας αποφασίζει να λήξει το θέμα μία κι έξω, βοηθώντας, παρεμπιπτόντως και την Ελένη Σταμίρη -πράγμα που δεν θα το φανταζόταν ποτέ.

Με τη βοήθεια του Δούκα, λοιπόν, καλείται να καταθέσει η γυναίκα που πριν από χρόνια είχε βιάσει ο Βόσκαρης στα χωράφια τους. Εκείνη, μαζί με τη Σοφούλα που έχει καταλάβει, πια, 100% με ποιον έχει να κάνει, βάζουν την "ταφόπλακα" στην υπόθεση του Βόσκαρη.

Προς το παρόν, βέβαια, ας δούμε τι να περιμένουμε στο αυριανό [15/3/2021] επεισόδιο.

  • Η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη ξεκινάει. Πολλές οι μαρτυρίες και ο Βόσκαρης χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις.
  • Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου, οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι. Είναι, όμως, ο Σέργιος έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά απ’ τους δικούς του;
  • Η Δόμνα ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί, ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του.
  • Η ανακοίνωση της Αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά, ενώ η Δόμνα είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία.
  • Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημα υιοθεσίας του Ευτύχη. Πώς θ’ αντιδράσει, όμως, ο Ευτύχης όταν το μάθει;