Survivor: Δεύτερη νίκη για τους Κόκκινους - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η επική ατάκα για την... γκαρνταρόμπα!

24.03.2021
Survivor: Δεύτερη νίκη για τους Κόκκινους - Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η επική ατάκα για την... γκαρνταρόμπα!
Υπόθεση των Μπλε η αποχώρηση αυτή την εβδομάδα με τον αρχηγό ανάμεσα στους υποψήφιους.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν το πρώτο όνομα που προέκυψε από την κάλπη μετά την πρώτη ήττα των Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας και χθες είχαμε μια δεύτερη ψηφοφορία, από την οποία προέκυψε το όνομα του Τζέιμς Καφετζή. Ο Νίκος Μπάρτζης, νικητής της ατομικής ασυλίας υπέδειξε τη Χριστίνα Κεφαλά και ιδού οι τρεις υποψήφιοι της εβδομάδας.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουν το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων και από τα σχόλια που ακολούθησαν ξεχώρισε αυτό του Κώστα Παπαδόπουλου, που είπε για Τριαντάφυλλο και Αλέξη Παππά: «Το μεγαλύτερο παλτό της μπλε ομάδας, με το μεγαλύτερο παλτό της κόκκινης ομάδας. όταν γίνει η ένωση, θα φτιάξουν μαζί μία μεγάλη γκαρνταρόμπα».

Στο χθεσινό συμβούλιο είχαμε επίσης το ξέσπασμα της Χριστίνας, η οποία θέωρησε πολύ άδικη την επιλογή της από τον Νίκο ως τρίτη υποψήφια, τη στιγμή που μπορεί να παραμένέι εκτός λόγω του προβλήματος υγείας της όμως αυτό είναι προσωρινό και θα επανέλθει σύντομα.

«Από ότι βλέπουμε το παιχνίδι είναι μια στρατηγική. Τα τρία αυτά άτομα λειτουργούν στρατηγικά. Με πήραν ως θύμα και μένα, όπως και άλλους συμπαίκτες μου, για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Είναι μια αδικία για ένα ακόμα άτομο που βρίσκεται εδώ. Που δεν έχω δημιουργήσει ούτε ένα πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Αναμένεται να δούμε τι θα αποφασίσει το τηλεοπτικό κοινό.