«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη τελειώνει και η απόφαση της Σοφούλας για τη ζωή της συγκλονίζει τους πάντες

29.03.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η δίκη του Βόσκαρη τελειώνει και η απόφαση της Σοφούλας για τη ζωή της συγκλονίζει τους πάντες
Ο Τόλλιας, η Παγώνα και ο Άγγελος δεν μπορούν να πιστέψουν στ' αυτιά τους!

Οι εξελίξεις "τρέχουν" στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 και τα spoilers προδίδουν πολλά σημεία από τα όσα θα δούμε στο μέλλον. Ενώ στο προσκήνιο παραμένει αυτό τον καιρό η σχέση του Νικηφόρου με την Ασημίνα , και το τελεσίγραφο που έδωσε στην αδελφή της η Δρόσω, και το δίλημμα της Ανέτ έχουμε νεότερα από το μέτωπο Σοφούλας - Βόσκαρη.

Έχουμε διαβάσει πως η Σοφούλα θα είναι αυτή που θα δώσει τη χαριστική βολή στον σύζυγό της όταν εμφανιστεί αιμόφυρτη στην αίθουσα του δικαστηρίου και καταθέσει όχι μόνο τα όσα υπέστη η ίδια από εκείνον, αλλά και ότι στην αρχική της κατάθεση είπε μόνο ψέματα, καθοδηγούμενη από εκείνον.

Στη συνέχεια, και αφού ο Βόσκαρης οδηγηθεί στη φυλακή όπου θα βρεθεί ενώπιων της πραγματικής του τιμωρίας η Σοφούλα θα επιστρέψει στο Διαφάνι όπου θα προσπαθήσει να γιατρέψει τις πληγές της.

Είχαμε διαβάσει, επίσης, ότι η κόρη του Τόλλια και της Παγώνας θα βρεθεί προ μίας έκπληξης καθώς ενώ η ίδια θα θελήσει να στραφεί ξανά προς τον Άγγελο, εκείνος δείχνει να έχει πάρει την απόφαση να δοκιμάσει την τύχη του αλλού, βγαίνοντας ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα θα ζηλέψει, ακούσαμε την περασμένη εβδομάδα και θα τον διεκδικήσει.

Σήμερα, όμως, ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό" αποκάλυψε κάτι νεότερο για τα σχέδια της Σοφούλας, η οποία νιώθοντας απελπισμένη ανακοινώνει ότι αποφάσισε να κλειστεί σε μοναστήρι.

Σημαντικό ρόλο στην απόφασή της αυτή θα παίξει η συζήτησή της με έναν άνθρωπο-κλειδί την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, ο οποίος, όμως τόνισε τις προσπάθειες που θα κάνουν τόσο οι γονείς της Σοφούλας όσο και ο Άγγελος να της αλλάξουν γνώμη.

Αν καταφέρουν κάτι στο τέλος ή όχι, αναμένεται να φανεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, ιδού να περιμένουμε να δούμε στο σημερινό [29/3/2021] επεισόδιο.

Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, όμως αυτό θα κλονίσει τον γάμο τους. Η αλλαγή της απόφασής της, αλλά και η επιμονή της θα τους φέρει σε σύγκρουση και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση. Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν έχουν σχέση με τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδελφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητά του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα γεννήσει πολλά ερωτηματικά.