Survivor: Η νίκη των Μπλε, οι υποψήφιοι και το επικό 100άρι του Τριαντάφυλλου [video]

31.03.2021
Survivor: Η νίκη των Μπλε, οι υποψήφιοι και το επικό 100άρι του Τριαντάφυλλου [video]
Ακόμη μία ήττα για τους Κόκκινους και δυο γυναίκες στην κρίση του κοινού.

Από την πρώτη ψηφοφορία μεταξύ των παικτών της κόκκινης ομάδας, υποψήφιος είχε προκύψει (με 8 ψήφους, για την ιστορία) ο Τριαντάφυλλος και χθες, από τη δεύτερη διαδικασία, καθώς η κόκκινη ομάδα έχασε ακόμη μία φορά, το όνομα που προέκυψε από την κάλπη ήταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Ο Παύλος Γαλακτερός που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έπρεπε να δώσει ακόμη ένα όνομα και εκείνος υπεδειξε την Ελένη Χαμπέρη. Ο λόγος πια, στο κοινό!

Μετά την ένωση οι δυο ομάδες ζουν πια στην ίδια παραλία και αυτό, φάνηκε πως λειτούργησε θετικά για τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος παραμένοντας στον "πάγο" από τους συμπαίκτες τους, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με άλλους ανθρώπους!

Ο τραγουδιστής παραμένει τραυματίας και δεν αγωνίστηκε ούτε χθες, όμως αντιδρώντας στα σχόλια εναντίον του, προκάλεσε τον Κώστα Παπαδόπουλο σε ένα sprint ώστε να αποδείξει την αξία του και το αποτέλεσμα ήταν... επικό. Και η λέξη δεν είναι τυχαία καθώς, όπως θα δεις στο βίντεο στη συνέχεια, η μουσική που επέλεξε η παραγωγη για να "ντύσει" το sprint αυτό ήταν η εμβληματική μουσική από το Charriots of Fire του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Ιδού και αναμένουμε νεότερα.