«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ποιος χαρακτήρας θα φάει πολύ ξύλο σύντομα

13.04.2021
«Άγριες Μέλισσες»: Η Θεοφανία Παπαθωμά αποκάλυψε ποιος χαρακτήρας θα φάει πολύ ξύλο σύντομα
Ακόμη ένα spoiler για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς του ΑΝΤ1 έδωσε η γνωστή ηθοποιός που είναι πολύ δραστήρια στα social media.

Η Θεοφανία Παπαθωμά μοιράζεται πολύ συχνά κομμάτια της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής της ζωής μέσα από την επίσημη σελίδα της στο instagram.

Λατρεύει τον ρόλο της "Βιολέτας" στις "Άγριες Μέλισσες" (εκτός από μία σκηνή στον πρώτο κύκλο που την είχε δυσκολέψει πάρα πολύ) και τον "τιμά" με συχνές αναρτήσεις από το Διαφάνι.

Όπως, για παράδειγμα, η τελευταία, στην οποία έχει στο πλάι της τον "Παναγιώτη" -κατά κόσμον Αλέξανδρος Καλπακίδης) και μέσα από την οποία αποκάλυψε ότι βρίσκονται ενώπιων μια σκηνής στην οποία "ετοιμάζονται να χαστουκίσουν τον Μελέτη". "Πολύ ξύλο" συμπληρώνει ο "Παναγιώτης" και η κάμερα γυρίζει στο άδειο Διαφάνι και στους λοιπούς χαρακτήρες που αναμένουν το επόμενο γύρισμα.

Ιδού και το εν λόγω βίντεο:

Τι να συνέβη άραγε; Ίσως να έχουν φτάσει τα γυρίσματα στο σημείο όπου γίνεται γνωστή η σχέση του Μελέτη και της Πηνελόπης (ναι, αφού εκείνη χωρίσει τον Γραμματικό, επιστρέφει στην αγκαλιά του μοναδικού -αν και απαγορευμένου, τυπικά- έρωτά της); Προφανώς. Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε την πληροφορία και αναμένουμε τι θα δούμε στο σημερινό [13/4/2021] επεισόδιο.

  • Ο Κωνσταντής και η Δρόσω ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους ή ο Κωνσταντής θα στραφεί εναντίον τους;
  • Η Πηνελόπη εξομολογείται στην Ανέτ και τη Μυρσίνη την αλήθεια για τον Μελέτη και τους αποκαλύπτει πως θα ζητήσει διαζύγιο.
  • Η Σοφούλα εμμένει στην απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι, ενώ ο Άγγελος καταλαβαίνει ποιο πρόσωπο την οδήγησε σε αυτήν την απόφαση κι αναλαμβάνει δράση.
  • Ο Νικηφόρος συνεχίζει να φέρνει στα άκρα την Ασημίνα, με όπλο του τον μικρό Σέργιο.
  • Ο Αχιλλέας βρίσκει τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει τον Μελέτη στον δολοφόνο του Θέμελη.
  • Ο Συνεταιρισμός και ο Δούκας βρίσκονται πια σε ανοιχτό πόλεμο και οι συνέπειες θα είναι ανυπολόγιστες για όλους.